-->
The Elder Scrolls V: Skyrim’e Ağaç Yetiştirme Modu

Bethesda Software’in geliştirdiği geçtiğimiz Kasım ayında çıkış yapan RPG oyunu The Elder Scrolls V: Skyrim için şu ana kadar bir çok mod yayınlandı. Steam Atölyesinde Nick Breckon adlı bir kullanıcı tarafından hazırlanan mod ise Skyrim’de ağaç yetiştirmek. Yayınlanan videoya baktığımızda tohumları satın alarak ya da çevreden toplayarak belli bir yere ektiğimiz ve bir süre sonra […]

22.04.2012 | ulasufuk

Bethesda Software’in geliştirdiği geçtiğimiz Kasım ayında çıkış yapan RPG oyunu The Elder Scrolls V: Skyrim için şu ana kadar bir çok mod yayınlandı.

Steam Atölyesinde Nick Breckon adlı bir kullanıcı tarafından hazırlanan mod ise Skyrim’de ağaç yetiştirmek. Yayınlanan videoya baktığımızda tohumları satın alarak ya da çevreden toplayarak belli bir yere ektiğimiz ve bir süre sonra uzun zaman beklememek için zamanı hızlandırıldığını görüyoruz.

Eğer modu indirmek isterseniz  buradan, modla ilgili bilgi sahibi olmak içinse yayınlanan videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz:

 



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!