-->
Sorcery İçin Hikaye Videosu Yayınlandı

Playstation 3 ve Move’a özel geliştirilen Sorcery için hikaye videosu yayınlandı. Playstation Move’un en önemli oyunlarından biri olan Sorcery’nin yayınlanan videosunda hikayeye odaklanılmış. Fin isimli genç bir büyücüyü yöneteceğimiz oyun için yayınlanan videoda karakterimizin bir büyücü çırağı olduğunu görüyoruz.Başına gelen aksilikler ile kendini ispat edemeyen Fin, bir mağarada kırdığı gizemli bir küre sonrasında büyük bir […]

17.04.2012 | mrcappola

Playstation 3 ve Move’a özel geliştirilen Sorcery için hikaye videosu yayınlandı. Playstation Move’un en önemli oyunlarından biri olan Sorcery’nin yayınlanan videosunda hikayeye odaklanılmış.

Fin isimli genç bir büyücüyü yöneteceğimiz oyun için yayınlanan videoda karakterimizin bir büyücü çırağı olduğunu görüyoruz.Başına gelen aksilikler ile kendini ispat edemeyen Fin, bir mağarada kırdığı gizemli bir küre sonrasında büyük bir maceraya atılıyor. Yok edici bir şeytan olan Nightmare Queen’in serbest kalması ile onunla uğraşmak zorunda kalan ve durdurmaya çalışan Fin, bu karışıklığı da büyülerle çözmeye çalışacak.

23 Mayıs’ta çıkacak Sorcery’nin yayınlanan hikaye videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!