-->
S.T.A.L.K.E.R. 2 İptal Edildi

Daha önce S.T.A.L.K.E.R. serisinin geliştiricisi GSC’nin kapandığı ile ilgili söylentiler ortaya çıkmış fakat gelen açıklama ile söylentiler yalanlanmıştı. Fakat bugün gelen resmi bilgilere göre GSC Game World kapatıldı ve S.T.A.L.K.E.R. 2 iptal edildi.Yapılan açıklamaya göre S.T.A.L.K..E.R. serisinin geliştiricisi GSC Game World çalışanları Ukrayna kökenli Vostok Games isminde bir stüdyo kurdular ve bir de video yayınladılar. […]

26.04.2012 | ulasufuk

Daha önce S.T.A.L.K.E.R. serisinin geliştiricisi GSC’nin kapandığı ile ilgili söylentiler ortaya çıkmış fakat gelen açıklama ile söylentiler yalanlanmıştı.

Fakat bugün gelen resmi bilgilere göre GSC Game World kapatıldı ve S.T.A.L.K.E.R. 2 iptal edildi.Yapılan açıklamaya göre S.T.A.L.K..E.R. serisinin geliştiricisi GSC Game World çalışanları Ukrayna kökenli Vostok Games isminde bir stüdyo kurdular ve bir de video yayınladılar. Yayınladıkları Vostok Games’in tanıtım videosunda S.T.A.L.K.E.R.oyununun geliştirme sürecine bir anda son verildiği, çalışanların şaşkınlık içine girdiği anlatılıyor ve eski GSC Game World çalışanları tarafından kurulan Vostok Games’in S.T.A.L.K.E.R. serisini devam ettirmeyeceği belirtiliyor.

İşte eski GSC çalışanları tarafından kurulan Vostok Games’in geliştirici günlüğü videosu:

 



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!