-->
Resident Evil 6, Resident Evil 5’ten 3 Kat Uzun Olacak!

Resident Evil 6 ile ilgili oyunun yönetmeni Eiichiro Sasaki yeni bilgiler paylaştı. Eiichiro Sasaki’nin açıklamasına göre Resident Evil 6, Resident Evil 5’ten 3 kat daha uzun olacak. Eiichiro Sasaki, Resident Evil 6’nın 2012 yılının en uzun oyunlarından biri olabileceğini belirtirken, oyunda 3 farklı karakteri yöneteceğimizi ve bu karakterlerin her birinin kendi hikayesi olduğunu anlattı.Bu karakter hikayelerinin her birinin […]

11.04.2012 | mrcappola

Resident Evil 6 ile ilgili oyunun yönetmeni Eiichiro Sasaki yeni bilgiler paylaştı. Eiichiro Sasaki’nin açıklamasına göre Resident Evil 6, Resident Evil 5’ten 3 kat daha uzun olacak.

Eiichiro Sasaki, Resident Evil 6’nın 2012 yılının en uzun oyunlarından biri olabileceğini belirtirken, oyunda 3 farklı karakteri yöneteceğimizi ve bu karakterlerin her birinin kendi hikayesi olduğunu anlattı.Bu karakter hikayelerinin her birinin Resident Evil 5’ten biraz daha kısa olduğunu anlatan Eiichiro Sasaki, bir karakterin hikayesini bitirdikten sonra da diğerlerini oynamak zorunda olmayacağımızı sözlerine ekledi. Fakat tüm senaryoyu öğrenmek istiyorsak bunu yapmamız gerekecek.

Ayrıca Eiichiro Sasaki, oyundaki 3 karakterin hikayesinin de Çin’de geçeceğini , bazen aynı mekanlarda, bazen de farklı yerlerde ilerleyeceklerini belirtti.



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz