-->
Prototype 2’nin Yeni Videosu Yayınlandı

Activision, Radical Entertainment tarafından geliştirilen Prototype 2’nin yeni videosunu yayınladı. İlk oyunda Alex Mercer’ın kontrolümüzde olduğu serinin ikinci oyunu için yayınlanan yeni videoda ise yeni karakterimiz James Heller’ın yeteneklerinden biri gösteriliyor. Karakterimize oyunda verilen bu yetenek ise Brawler adlı virüslü canavarları kontrol etme yeteneği.James Heller’ın Brawler’ları yeteneği kullanarak çağırması, savaş emri vermesi halinde, Brawlerlar hiçbirşeyden […]

19.04.2012 | mrcappola

Activision, Radical Entertainment tarafından geliştirilen Prototype 2’nin yeni videosunu yayınladı.

İlk oyunda Alex Mercer’ın kontrolümüzde olduğu serinin ikinci oyunu için yayınlanan yeni videoda ise yeni karakterimiz James Heller’ın yeteneklerinden biri gösteriliyor. Karakterimize oyunda verilen bu yetenek ise Brawler adlı virüslü canavarları kontrol etme yeteneği.James Heller’ın Brawler’ları yeteneği kullanarak çağırması, savaş emri vermesi halinde, Brawlerlar hiçbirşeyden korkmayarak James Heller için savaşacaklar ve zararlı olan herşeyi yok edecekler.

24 Nisan’da Xbox 360 ve PS3, 24 Temmuz’da da PC için çıkış yapacak Prototype 2’nin yeni videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!