-->
PlayStation All-Stars Battle Royale’den Oynanış Videoları ve Görseller

SuperBot Entertainment tarafından geliştirilen PlayStation All-Stars Battle Royale için yeni oynanış videoları eşliğinde yeni ekran görüntüleri de yayınlandı. Yaz aylarında çıkışı planlanan PlayStation All-Stars Battle Royale’de Kratos, Sly Cooper, Mael Radec, Sweet Tooth, Fat Princess ve Parappa ilk belirlenen karakterler, Metropolis (Ratchet&Clank / God of War), Sandover Village (Jak&Dexter / Hot Shots Golf), Dreamscape (LittleBigPlanet / […]

30.04.2012 | ulasufuk

SuperBot Entertainment tarafından geliştirilen PlayStation All-Stars Battle Royale için yeni oynanış videoları eşliğinde yeni ekran görüntüleri de yayınlandı.

Yaz aylarında çıkışı planlanan PlayStation All-Stars Battle Royale’de Kratos, Sly Cooper, Mael Radec, Sweet Tooth, Fat Princess ve Parappa ilk belirlenen karakterler, Metropolis (Ratchet&Clank / God of War), Sandover Village (Jak&Dexter / Hot Shots Golf), Dreamscape (LittleBigPlanet / Buzz), Hades (God of War / Patapon) dörtlüsü ise oyun için belirlenen ilk dövüş alanları olmuş.

Yayınlanan oynanış videolarına ve ekran görüntülerine aşağıdan bakabilirsiniz:

 

 

 

 

 

 

Aşağıda göreceğiniz ilk üç ekran görüntüsünde oyunda bulunacak ilk karakterleri görürken sonraki 4 görsel ise sırasıyla yukarıda yazılı ilk dövüş alanlarına ait.

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!