-->
PlayStation All-Stars Battle Royale Duyuruldu + Video

Uzun süredir söylentileri devam eden Playstation 3 için Super Smash Bros. benzeri PlayStation All-Stars Battle Royale duyuruldu. Sony Santa Monica’nın alt stüdyolarından SuperBot Entertainment tarafından geliştirilen Super Smash Bros. yapısının kullanılacağı oyun PlayStation All-Stars Battle Royale, Playstation oyun kahramanlarını bir araya getirecek. Oyunda yer alacak karakterlerin listesi açıklanmazken, GTTV’nin en son programında tanıtılan PlayStation All-Stars Battle Royale’in […]

27.04.2012 | ulasufuk

Uzun süredir söylentileri devam eden Playstation 3 için Super Smash Bros. benzeri PlayStation All-Stars Battle Royale duyuruldu.

Sony Santa Monica’nın alt stüdyolarından SuperBot Entertainment tarafından geliştirilen Super Smash Bros. yapısının kullanılacağı oyun PlayStation All-Stars Battle Royale, Playstation oyun kahramanlarını bir araya getirecek. Oyunda yer alacak karakterlerin listesi açıklanmazken, GTTV’nin en son programında tanıtılan PlayStation All-Stars Battle Royale’in yayınlanan  oyun içi videolarında Kratos, Parappa the Rapper, Sweet Tooth, Fat Princess, Colonel Radec ve Sly Racoon karakterleri görülüyor.

Playstation evreni içerisinde yer alan özel karakterlerinin birbiri ile dövüşeceği oyunda dövüş alanlarında da Playstation’a özel oyunların temaları kullanılacak. PlayStation All-Stars Battle Royale için Playstation Blog’da yayınlanan video ve görsellere aşağıdan bakabilirsiniz:

 

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!