-->
Medal of Honor: Warfighter’ın İlk Oynanış Videosu Yayınlandı

Danger Close Games tarafından geliştirilen ve EA Games’in de dağıtımını üstlendiği Medal of Honor: Warfighter’ın ilk oynanış videosu yayınlandı. Bosna, Yemen, Somali, Pakistan ve Filipinler gibi oyunun geçeceği mekanlara yer verilmesiyle başlayan videoda bolca aksiyon sahnelerine de yer verilmiş.Kovalamaca ve bot ile ilerleme sahnelerine de şahit olduğumuz oyunun grafiksel anlamda da ışıklandırmalar, patlama sahneleri olsun […]

12.04.2012 | mrcappola

Danger Close Games tarafından geliştirilen ve EA Games’in de dağıtımını üstlendiği Medal of Honor: Warfighter’ın ilk oynanış videosu yayınlandı.

Bosna, Yemen, Somali, Pakistan ve Filipinler gibi oyunun geçeceği mekanlara yer verilmesiyle başlayan videoda bolca aksiyon sahnelerine de yer verilmiş.Kovalamaca ve bot ile ilerleme sahnelerine de şahit olduğumuz oyunun grafiksel anlamda da ışıklandırmalar, patlama sahneleri olsun başarılı bulduğumu belirtmek isterim.

Frostbite 2.0 oyun motoru ile hazırlanan 23 Ekim’de çıkış yapacak oyunun ilk oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

 



Popüler Haberler


Türk Telekom eSüper Lig’in heyecan dolu finali sona erdi ve Trabzonspor, Ankaragücü’nü 6-0 ve 4-0’lık skorlarla mağlup ederek şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı!


Kılıç dövüşlerinin heyecanını ve vahşetini dorukta yaşamak isteyenler için hazır olun!


Uzun yıllardır heyecanla beklenen Blizzard’ın yıllık oyun etkinliği BlizzCon, 2024 yılında düzenlenmeyecek.


ESL Pro Lig Sezon 19 heyecanı devam ediyor! Malta’da düzenlenen turnuvada A ve B gruplarındaki mücadeleler pazar günü sona erecek.