-->
Max Payne iOS’a Çıktı!

Remedy Entertainment tarafından geliştirilen ve 2001 yılında piyasaya sürülen ilk Max Payne iOS platformu için indirmeye sunuldu. Bullet Time özelliğini oyun dünyasına kazandıran yapım 1.1 GB boyutunda ve 2.99 dolardan satışta. Android içinse 26 Nisan’da çıkacak oyunun, oynanışı tekrar gözden geçirilerek dokunmatik ekranlara özel olarak optimize edilmiş ve eğer isterseniz kişiselleştirilebiliyorsunuz. iPhone 3GS ve üzeri, […]

13.04.2012 | mrcappola

Remedy Entertainment tarafından geliştirilen ve 2001 yılında piyasaya sürülen ilk Max Payne iOS platformu için indirmeye sunuldu.

Bullet Time özelliğini oyun dünyasına kazandıran yapım 1.1 GB boyutunda ve 2.99 dolardan satışta. Android içinse 26 Nisan’da çıkacak oyunun, oynanışı tekrar gözden geçirilerek dokunmatik ekranlara özel olarak optimize edilmiş ve eğer isterseniz kişiselleştirilebiliyorsunuz.

iPhone 3GS ve üzeri, 3. ve 4. nesil iPod Touch ve iPad’ler için satışa sunulan ilk Max Payne’de Retina Display desteği de yer alıyor.



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!