-->
Lost Planet 3 Duyuruldu + İlk Video + İlk Ekran Görüntüleri

İlk oyunu 2006’da çıkan TPS türündeki Lost Planet’in 3. oyunu İtalya’nın Roma kentinde gerçekleşen Captivate oyun fuarında duyuruldu. Spark Unlimited tarafından geliştirilen, dağıtımını Capcom’un üstlendiği oyunun ilk videosu ve ilk oyun içi ekran görüntüleri de yayınlandı. Yayınlanan CGI videoda, yaralı bir karakterin mücadelesi gösteriliyor.Karakterin silahında çıkan sorun, yaratıklarla başa çıkmasını zorlaştırırken, imdadına koca bir robot yetişiyor […]

11.04.2012 | mrcappola

İlk oyunu 2006’da çıkan TPS türündeki Lost Planet’in 3. oyunu İtalya’nın Roma kentinde gerçekleşen Captivate oyun fuarında duyuruldu. Spark Unlimited tarafından geliştirilen, dağıtımını Capcom’un üstlendiği oyunun ilk videosu ve ilk oyun içi ekran görüntüleri de yayınlandı.

Yayınlanan CGI videoda, yaralı bir karakterin mücadelesi gösteriliyor.Karakterin silahında çıkan sorun, yaratıklarla başa çıkmasını zorlaştırırken, imdadına koca bir robot yetişiyor ve savaşıyorlar.Karlı mekanları da gördüğümüz videoda, kar fırtınasının olması da oyunda değişken çevrenin olma ihtimalini akla getiriyor.

Videonun sonunda oyunun platformlarının PS3 ve Xbox 360 olarak görürken, çıkış tarihi olarak ise 2013 gösteriliyor. Yalnız yeni gelen bir bilgi ile videoda yalnızca Xbox 360 ve Playstation 3 logolarının bulunduğu PC ibaresinin yer almadığı oyun PC platformu için de duyuruldu. Lost Planet 3’ün PC versiyonunun da konsollarla aynı tarihte çıkacağı açıklandı.

Oyun için yayınlanan video ve karakterimiz aksiyon halinde gördüğümüz ekran görüntülerine aşağıdan bakabilirsiniz:

 

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.