-->
Killer is Dead Duyuruldu + İlk Sanatsal Çalışma Görüntüleri

No More Heroes, Killer 7, Shadows of the Damned, Lollipop Chainsaw gibi oyunlardan tanıdığımız Grasshopper Manufacture’ın yeni oyunu Killer is Dead’i Famitsu dergisinin yeni sayısında duyurdu. Tamamen yeni bir oyun olacak Killer is Dead’te lanetlenmiş bir adamı kontrol edeceğimiz oyundaki amacımız ise bir suikastçiyi öldürmek. Kadokawa Games CEO’su Yoshimi Yasuda’nın açıklamasına göre Killer is Dead dünya […]

05.04.2012 | mrcappola

No More Heroes, Killer 7, Shadows of the Damned, Lollipop Chainsaw gibi oyunlardan tanıdığımız Grasshopper Manufacture’ın yeni oyunu Killer is Dead’i Famitsu dergisinin yeni sayısında duyurdu.

Tamamen yeni bir oyun olacak Killer is Dead’te lanetlenmiş bir adamı kontrol edeceğimiz oyundaki amacımız ise bir suikastçiyi öldürmek.

Kadokawa Games CEO’su Yoshimi Yasuda’nın açıklamasına göre Killer is Dead dünya çapında 2013 yılında piyasaya sürülecek.Sıradışı oyunlarıyla tanıdığımız ünlü tasarımcı Goichi Suda’nın, yeni oyununun oynanış mekaniklerinin Killer 7 ve No More Heroes karışımı olacağı belirtiliyor.

No More Heroes’daki gibi kılıç kullanacağımız oyunda yeni oynanış dinamikleri yer alacak. Belirtilenlere göre Killer is Dead, James Bond’un karanlık tarafına sahip olacak ve oyunda Bond kızlarına benzer güzeller de bizleri bekliyor olacak.

PS3 ve Xbox 360 için hazırlanan yapım için ilk sanat çalışma görüntüleri yayınlandı.Aşağıdan bakabilirsiniz:

 

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!