-->
İlk Max Payne’in Mobil Platform İçin Çıkış Tarihi

Rockstar Games, daha önce orjinal Max Payne’in mobil platformlara çıkacağını duyurmuştu ve şimdi de yaptığı açıklama ile oyunun çıkış tarihini bildirdi. Yapılan açıklamaya göre Max Payne, 12 Nisan’da iOS platformu için ve 26 Nisanda Android cihazlar için çıkış yapacak.Oyunun destekleyeceği iOS cihazları da belirtilirken, Max Payne iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod Touch 4, […]

08.04.2012 | ulasufuk

Rockstar Games, daha önce orjinal Max Payne’in mobil platformlara çıkacağını duyurmuştu ve şimdi de yaptığı açıklama ile oyunun çıkış tarihini bildirdi.

Yapılan açıklamaya göre Max Payne, 12 Nisan’da iOS platformu için ve 26 Nisanda Android cihazlar için çıkış yapacak.Oyunun destekleyeceği iOS cihazları da belirtilirken, Max Payne iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod Touch 4, iPad, iPad 2 ve Yeni iPad üzerinden oynanabilecek.Oyunun hangi Android cihazları destekleyeceği ise henüz açıklanmadı.

Max Payne’in mobil versiyonuna ait yayınlanan ilk ekran görüntülerine de aşağıdan bakabilirsiniz:

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!