-->
God of War Ascension’ın Bilgileri 30 Nisan’da + Çıkış Aralığı

Playstation 3 Exclusive oyunlarının en önemlilerinden olan God of War serisinin yeni oyunu God of War: Ascension sonunda duyurulmuştu.Şimdi ise oyuncular tarafından oyunla ilgili detaylar merak edilirken, God of War Ascension’ın yönetmeni Todd Papy, nasıl bir oyunla karşılaşacağımıza dair, oyuna göz atmak ve fikir sahibi olamk için 30 Nisan tarihini beklememiz gerektiğini açıkladı. Todd Papy […]

20.04.2012 | mrcappola

Playstation 3 Exclusive oyunlarının en önemlilerinden olan God of War serisinin yeni oyunu God of War: Ascension sonunda duyurulmuştu.Şimdi ise oyuncular tarafından oyunla ilgili detaylar merak edilirken, God of War Ascension’ın yönetmeni Todd Papy, nasıl bir oyunla karşılaşacağımıza dair, oyuna göz atmak ve fikir sahibi olamk için 30 Nisan tarihini beklememiz gerektiğini açıkladı.

Todd Papy açıklamasında, “ Bildiğiniz gibi, God of War Ascension, Playstation 3’e özel olarak gelecek.Düzenleyeceğimiz canlı program ile raflarda nasıl bir oyunun yer alacağı ile ilgili sizlere ufakta olsa bazı bilgiler vereceğiz.30 Nisan Pazartesi günü Pasifik zaman dilimine göre sabah saat 8:00’de Playstation.Blog ve God of War Ascension’ın resmi Facebook sayfasını takip edin.Ayrıca merak ettiğiniz sorulara da bugün Pasifik saatiyle 15:00’de yanıt vereceğim. Twitter’da Playstation’ı takip edin ve güzel sorularınıza #godofwaascension hushtag’ini ekleyin.” dedi.

Ayrıca, Kratos’u kontrol edeceğimiz yeni oyun God of War: Ascension’ın sayfasına girildiğinde çıkış aralığı ile ilgili de bilgi sahibi oluyoruz. Sayfada oyunun çıkış aralığı olarak 2013 baharı gösteriliyor.



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.