-->
‘D&R Konsol Oyun Şenliği Başlıyor’

D&R ve konsol oyunlarının vazgeçilmez eğlencesi birleşiyor ve bahar tadında bir etkinlik kapınızı çalıyor Aral ve D&R yeni bir etkinliğe daha imza atıyor. Konsol oyunu tutkunları için organize edilen ‘D&R Konsol Oyun Şenliği’ birbirinden eğlenceli oyunlarla 21 – 23 Nisan tarihleri arasında İstinye Park D&R ve Suadiye D&R’da yapılacak. PES, FIFA, NBA gibi türünün en […]

20.04.2012 | mrcappola

D&R ve konsol oyunlarının vazgeçilmez eğlencesi birleşiyor ve bahar tadında bir etkinlik kapınızı çalıyor


Aral ve D&R yeni bir etkinliğe daha imza atıyor. Konsol oyunu tutkunları için organize edilen ‘D&R Konsol Oyun Şenliği’ birbirinden eğlenceli oyunlarla 21 – 23 Nisan tarihleri arasında İstinye Park D&R ve Suadiye D&R’da yapılacak. PES, FIFA, NBA gibi türünün en iyi oyunlarının yer alacağı etkinlikte, rakiplerinizi alt edebilir, bu eğlence şöleninin bir parçası olabilirsiniz.

Aral ve D&R işbirliği ile düzenlenecek olan konsol oyun şenliğinde yılın en iyi futbol, basketbol, yarışı ve tenis türündeki oyunları test edebilir, dilerseniz her oyun için ayrı ayrı düzenlenecek olan turnuvalara katılabilirsiniz. Gün boyu devam edecek turnuvalarda rakiplerinize karşı ezici üstünlük kurup, ‘D&R Konsol Oyun Şenliği’ne adınızı altın harflerle yazdırabilirsiniz. Yapılacak turnuvalar sonucunda dereceye giren katılımcılara verilecek sürpriz hediyeler için geri sayım başladı… 

Skylanders tutkunlarının da unutulmadığı etkinlikte, Skylanders Battle Mode üzerinden düzenlenecek turnuvalarda karakterlerinizin yardımı ile birinci olabilir ya da Skylanders oyuncaklarına arkadaşlarınız ile birlikte hayat verebilirsiniz.

‘D&R Konsol Oyun Şenliğine’ özel olarak Need For Speed, Skylanders, FIFA 12 ve daha birçok oyun çok özel fiyatlardan tüketicinin beğenisine sunulacak.

 

Aktivite ve Turnuva Takvimi

 

Tarih:                    21 – 22 Nisan 2012

Yer:                       İstinye Park D&R

Saat:                     10.00 – 20.00

Oyunlar:              Skylanders

Fifa Street (XBOX Turnuva – Saat:14.00 – 17.00)

NBA2K12 (XBOX Turnuva – Saat:14.00 – 17.00)

Grand Slam Tennis (PS3)

Formula 1 (XBOX)

 

Tarih:                    23 Nisan 2012

Yer:                       Suadiye D&R

Saat:                     10.00 – 20.00

Oyunlar:              Skylanders

PES 2012 (XBOX Turnuva – Saat: 15.00)

 

 

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!