-->
Dishonored’in İlk Tanıtım Videosu Yayınlandı

Geçtiğimiz gün Bethesda’nın resmi Facebook sayfasında yayınladığı görselin açıklama kısmında ise bugünü beklememiz yazılıydı. Görüntü ve yarın ibaresinden başka bir bilgi bulunmayan oyunla ilgili çeşitli tahminlerde bulunulmuştu. Hatta görüntüye bakılarak Skyrim DLC’si veya yeni bir Fallout oyunu olacağı tahmin edilirken bugün yayınlanan video ile bu görüntünün Dishonored oyununa ait olduğu ortaya çıktı. Arcane Studios tarafından […]

17.04.2012 | mrcappola

Geçtiğimiz gün Bethesda’nın resmi Facebook sayfasında yayınladığı görselin açıklama kısmında ise bugünü beklememiz yazılıydı.

Görüntü ve yarın ibaresinden başka bir bilgi bulunmayan oyunla ilgili çeşitli tahminlerde bulunulmuştu. Hatta görüntüye bakılarak Skyrim DLC’si veya yeni bir Fallout oyunu olacağı tahmin edilirken bugün yayınlanan video ile bu görüntünün Dishonored oyununa ait olduğu ortaya çıktı.

Arcane Studios tarafından geliştirilen FPS oyunu Dishonored’in yayınlanan ilk tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!