-->
DiRT Showdown’ın Tanıtım Bülteni

DiRT Showdown, birçok ödül kazanan DiRT serisinin yaratıcılarının hazırladığı adrenalin dolu, yepyeni bir hız, stil ve yıkım oyunudur. Oyuncular bu yeni arcade yarış dünyasına girecek ve capcanlı bir festival atmosferinde binlerce seyircinin önünde rakiplerine karşı mücadele edecekleri ‘Showdown’ finallerine katılabilmek için hız yapacak, numaralar sergileyecek ve bu yolda rakiplerine yolları dar edecekler. DiRT Showdown’ın heyecan […]

06.04.2012 | ulasufuk

DiRT Showdown, birçok ödül kazanan DiRT serisinin yaratıcılarının hazırladığı adrenalin dolu, yepyeni bir hız, stil ve yıkım oyunudur. Oyuncular bu yeni arcade yarış dünyasına girecek ve capcanlı bir festival atmosferinde binlerce seyircinin önünde rakiplerine karşı mücadele edecekleri ‘Showdown’ finallerine katılabilmek için hız yapacak, numaralar sergileyecek ve bu yolda rakiplerine yolları dar edecekler.

DiRT Showdown’ın heyecan dolu aksiyon yarışları üç ana kategoride toplanıyor. Racing etkinliklerinde oyuncular nitrolarını kullanarak rakiplerinin yanından hızla geçecek ve rampalar, keskin virajlar ve engellerle dolu parkurlarla başa çıkmaya çalışacaklar. Oyuncular Demolition Derby temalı etkinliklerde zafere ulaşmak için diğer araçlara acımasızca çarparken oyun tarihinin en gelişmiş araç zarar motorlarından biri de gözler önüne serilecek. Son olarak da Hoonigan etkinliklerinde oyuncular her oyuncuya hitap edecek erişilebilir kontroller sayesinde, dev gösteri parklarında serbest sürüş yeteneklerini sergileyebilecekler.

DiRT Showdown Codemasters’ın en bağlantılı oyunu – bölünmüş ekran çokluoyuncu, sekiz kişilik online yarışlar, online ve offline hızlı parti oyunları ve YouTube entegrasyonu standart olarak gelen özelliklerden birkaçı. Oyuncular ayrıca ‘Showdown Challenges’ sayesinde arkadaşlarıyla, arkadaşları online olmasa da yarışabilecekler.

Showdown oyuncuları kariyer modunda Miami’den San Francisco’ya, Londra’dan Tokyo’ya, bir çok ünlü mekanda enerji dolu, çılgın yarış etkinliklerinde seyircilerin desteğini alacaklar. Oyuncular dört şampiyonaya yayılmış 50 farklı etkinlikte gündüz ve geceleri, güneş, kar ve yağmurlu hava koşullarında mücadele edecekler.

DiRT Showdown lisanslı ve özel sipariş arabaları ve muhteşem ötesi grafik performansı ve etkileyici zarar mekanikleri sunacak EGO Oyun Teknolojisi Platformu sayesinde arcade yarışları için standardı belirleyecek.

YENİ BİR TÜR DiRT: DiRT Showdown, başarılı DiRT serisinin yaratıcılarının hazırladığı yeni bir arcade yarış oyunu. Oyun kolayca erişilebilir kontrolleri, göz alıcı etkinlikleri ve etkileyici grafikleri ile daha ilk etkinlikten itibaren yüksek tempolu, heyecanlı yarışlar sunacak.

HEYECAN VERİCİ ARAÇLAR: DiRT Showdown’da ağzınızın suyunu akıtacak araçlar bulunuyor. Ken Block’un yeni Gymkhana 4 HFHV Ford Fiesta’sına bir çok farklı sınıftan pek çok araç eşlik ediyor. Büyük arabalardan Amerikan arabalarına, kamyonetlerden cenaze arabalarına, minibüslere kadar bir çok araç arasından seçim yapacak ve yarışlara katılıp rakiplerinizi mahvedeceksiniz.

HIZ, STİL VE YIKIM – 3 FARKLI DALDA YARIŞIN:

KURALSIZ RACING ETKİNLİKLERİ: DiRT Showdown’ın Racing modlarında tampon tampona yarışlar yapın ve nitro kullanarak rakiplerinizi arkada bırakın. Engellerle, sert virajlarla, kestirme yollar ve rampalarla dolu parkurlarda adrenalin dolu yarışlara katılın.

KEMİK KIRAN DEMOLITION DERBY ETKİNLİKLERİ:  EGO tarafından güçlendirilen zarar motorunun sınırlarını zorlayacak Demolition Derby temalı etkinliklerde rakiplerinizin canlarına okuyup zafere ulaşın.

KONTROL DELİSİ HOONIGAN ETKİNLİKLERİ: Kullanımı kolay kontrol sistemi sayesinde serbest stil gösteri parklarında yeteneklerinizi sergileyin. Engellerle doldurulmuş parkurlarda teknik numara gösterilerinden, zorlu hareketleri yapmaya çalışacağınız gösteri etkinliklerine kadar bir çok alanda yarışın.

SHOWDOWN YOLCULUĞU: ‘Showdown’ finaline giden yolda şampiyonalara katılın. Tam bir festival havasında geçen Showdown etkinliklerindeki havai fişekler ve lazer gösterileri DiRT Showdown’ın yüksek oktanlı sürüşlerine büyük uyum sağlıyor.

PARTİ MODLARI VE BÖLÜNMÜŞ EKRAN: DiRT Showdown sosyal oyunculuğu desteklemek üzere tasarlanmıştır. Online ve bölünmüş ekran üzerinden oynayabileceğiniz parti oyunları ile arkadaşlarınızla birlikte ‘bayrağı ele geçir’ ve kontrol noktası yarışları gibi klasiklerin keyfini çıkarabilirsiniz. 

SHOWDOWN MÜCADELELERİ: DiRT Showdown’da Showdown Mücadeleleri sayesinde arkadaşlarınız online olmasalar da kendinizi onlara karşı test edebilirsiniz. 

DAHA ÖNCE GÖRMEDİĞİNİZ YÖNLERİYLE İKONİK MEKANLAR: DiRT Showdown’daki tüm mekanlar oyunculara yeteneklerini sergileyebilecekleri mükemmel ortamlar sunmak üzere özel olarak tasarlandı. San Francisco’dan Miami’ye, Nevada’dan Michigan’a, Tokyo’dan Londra’ya kadar tüm DIRT Showdown mekanları, bir çok etkinliğe ev sahipliği yaparak benzersiz atmosferler sunacak.

CRASHBACK! DiRT Showdown’da Flashback yerine Crashback geliyor – ne zaman büyük bir kaza meydana gelse oyuncular farklı kamera açılarını kullanan “kaza kameraları” sayesinde kargaşayı seyredebilecekler. Oyuncular tek kişilik etkinliklerde bu klipleri doğrudan YouTube’a yükleyebilecekler. 

BİR YARIŞ STÜDYOSU OYUNU: DiRT Showdown’ı dünyaya Colin McRae DiRT, Colin McRae DiRT 2, BAFTA Ödüllü Race Driver GRID™ ve DiRT 3 (Metacritic: 87) gibi oyunları kazandıran ekip geliştiriyor. Muhteşem grafikleri, hava efektleri ve zarar sistemi ile tanınan EGO Oyun Teknolojisi Platformunu kullanan DiRT Showdown arcade yarışlarının yeni teknik standardını belirleyecek.

 

İsim:                      Dirt Showdown

Formatlar:          PS3, XBOX 360, PC

Tür:                       Aksiyon / Yarış

Çıkış:                     Mayıs

 

TANITIM BÜLTENİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!