-->
Dark Souls’un PC Sürümünden Boss Görselleri

From Software tarafından geliştirilen ve dağıtımını Namco Bandai’nin üstlendiği Dark Souls geçtiğimiz yıl PS3 ve Xbox 360 için çıkmıştı.PC oyuncularının da bu platforma çıkması için topladığı imzalar, uğraşlar nihayet sonuç verdi. Daha önce Alman oyun dergisi PC Action’ın yeni sayısından gelen bilgiler doğrultusunda oyunun bu yıl PC’ler için çıkışını yapacağı belirtilmişti.Şimdi de Alman oyun dergisi […]

08.04.2012 | ulasufuk

From Software tarafından geliştirilen ve dağıtımını Namco Bandai’nin üstlendiği Dark Souls geçtiğimiz yıl PS3 ve Xbox 360 için çıkmıştı.PC oyuncularının da bu platforma çıkması için topladığı imzalar, uğraşlar nihayet sonuç verdi.

Daha önce Alman oyun dergisi PC Action’ın yeni sayısından gelen bilgiler doğrultusunda oyunun bu yıl PC’ler için çıkışını yapacağı belirtilmişti.Şimdi de Alman oyun dergisi PC Action tarafından PC için duyurulan oyunun ilk dergi taramaları geldi.

Dark Souls’un PC sürümünden gelen dergi taramalarında iki yeni boss’u görüyoruz.Bu yaratıklardan birinin adı Guardian of the Tomb, diğerinin adı da Black Dragon.

İşte Alman oyun dergisi PC Action’dan gelen dergi taramaları:

 

 

 

 

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!