-->
Crytek’in Gelecek Nesli PC Olacak!

Crytek oyunlarının genel menajeri Nick Button-Brown CVG’ye verdiği röportajda önemli açıklamalarda bulundu.Nick Button-Brown yeni nesil konsolların yerine PC’yi önde görüyor. Açıklamasında “Bizim gelecek neslimiz PC ve bu platform şimdiden gelecek nesil konsollarının çok daha ötesinde” dedi.PC’ye övgü dolu sözler söyleyen Nick Button-Brown, bu platforma da gereken önemi vereceklerini açıkladı. PC platformunun oyun motorlarının gelişmesine büyük […]

04.04.2012 | mrcappola

Crytek oyunlarının genel menajeri Nick Button-Brown CVG’ye verdiği röportajda önemli açıklamalarda bulundu.Nick Button-Brown yeni nesil konsolların yerine PC’yi önde görüyor.

Açıklamasında “Bizim gelecek neslimiz PC ve bu platform şimdiden gelecek nesil konsollarının çok daha ötesinde” dedi.PC’ye övgü dolu sözler söyleyen Nick Button-Brown, bu platforma da gereken önemi vereceklerini açıkladı.

PC platformunun oyun motorlarının gelişmesine büyük katkıda bulunduğunu, hatta DirectX 11 ile birlikte Crysis 2’deki gelişimin çok büyük olduğunu belirtti.Yeni planlarının PC sistemleri üzerine kurulu olduğunu ve gelecek nesil için yaptıkları hazırlıklarda PC’nin sınırlarını zorladıklarını,çok da iyi göründüğünü de sözlerine ekledi.Ayrıca Brown,CryEngine 3’ün hala mükemmel grafikler sunduğunu, fakat PC’ler için bir sonraki nesil teknolojilerinin, gelecek nesil konsollarına oranla bir hayli ileride olduğunu söyleyerek PC oyuncularını sevindirecek cinsten açıklamalarda bulunmuş.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!