-->
Call of Duty: Black Ops 2’nin Logosu Mu?

Geçen haftalarda menüsünden görüntülerin açığa çıktığı iddia edilen Call of Duty: Black Ops 2’nin şimdi de logosunun sızdığı iddia ediliyor. Bu fotoğrafı yayınlayan YouTube kullanıcısı CoDInform, logoyu resmi Call of Duty forumlarından aldığını belirtiyor.Profesyonel ellerden çıktığı belli olan logoda geliştirici Treyarch’ın ve dağıtıcı Activision’ın simgeleri de yer alıyor. Ayrıca logo yayından kaldırılmadan önce “http://www.callofduty.com/bo2/images” adresine […]

10.04.2012 | ulasufuk

Geçen haftalarda menüsünden görüntülerin açığa çıktığı iddia edilen Call of Duty: Black Ops 2’nin şimdi de logosunun sızdığı iddia ediliyor.

Bu fotoğrafı yayınlayan YouTube kullanıcısı CoDInform, logoyu resmi Call of Duty forumlarından aldığını belirtiyor.Profesyonel ellerden çıktığı belli olan logoda geliştirici Treyarch’ın ve dağıtıcı Activision’ın simgeleri de yer alıyor.

Ayrıca logo yayından kaldırılmadan önce “http://www.callofduty.com/bo2/images” adresine yönleniyordu. Call of Duty: Modern Warfare 3’e ait görüntüler de “http://www.callofduty.com/mw3/images” adresinde yer alıyor.

Yine görselin üzerinde diğer bir ayrıntı da tarih.İlk oyun ile ilgili ilk videonun yayınlandığı tarih 28 Nisan.Yani ilk videodan 2 sene sonra yeni bir video karşımıza çıkabilir.



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz