-->
Call of Duty: Black Ops 2 13 Kasım’da Çıkıyor Mu ?

Call of Duty: Black Ops 2 ile ilgili söylentiler çoğalırken oyunla ilgili ilginç bir söylenti daha ortaya çıktı. Call of Duty: Black Ops 2’nin kod adı Eclipse (Tutulma) olacak ve 13 Kasım’da çıkış yapacak. Dahası var NASA’nın verilerine göre bu yıl gerçekleşecek güneş tutulması tarihi de 13 Kasım. Yine bildiğiniz gibi Call of Duty markası […]

22.04.2012 | ulasufuk

Call of Duty: Black Ops 2 ile ilgili söylentiler çoğalırken oyunla ilgili ilginç bir söylenti daha ortaya çıktı.

Call of Duty: Black Ops 2’nin kod adı Eclipse (Tutulma) olacak ve 13 Kasım’da çıkış yapacak. Dahası var NASA’nın verilerine göre bu yıl gerçekleşecek güneş tutulması tarihi de 13 Kasım. Yine bildiğiniz gibi Call of Duty markası altında çıkan tüm oyunlar Kasım ayının ikinci Salı günü çıkıyor ve 13 Kasım’da bu tarihe denk geliyor.



Popüler Haberler


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!


Uzun zamandır beklenen bilimkurgu temalı açık dünya aksiyon RPG’si Star Citizen’ın PC sistem gereksinimleri nihayet güncellendi!


NVIDIA’nın bulut oyun platformu GeForce Now (Game+), Nisan ayında 10 yeni oyunla kütüphanesini genişletmeye devam ediyor.


Rockstar Games tarafından geliştirilen ve büyük bir merakla beklenen Grand Theft Auto VI’nın resmi fragmanı Aralık 2023’te yayınlandı.