-->
Borderlands 2’nin Mechromancer Sınıf DLC’si Tanıtıldı

Gearbox, PAX East 2012 etkinliğinde Borderlands 2 için Mechromancer ismindeki yeni sınıfı tanıttı. Bir DLC ile sunulması planlanan bu yen sınıf, oyunu ön sipariş ile alanlara ücretsiz olarak sunulacakken, sonradan alanlara da uygun fiyata satılacak.Yarı bayan ve yarı robot gibi gözüken ve oyuna eklenecek beşinci oynanabilir karakter D374-TP ismindeki robotu da kontrol edecek. Borderlands 2 […]

12.04.2012 | mrcappola

Gearbox, PAX East 2012 etkinliğinde Borderlands 2 için Mechromancer ismindeki yeni sınıfı tanıttı.

Bir DLC ile sunulması planlanan bu yen sınıf, oyunu ön sipariş ile alanlara ücretsiz olarak sunulacakken, sonradan alanlara da uygun fiyata satılacak.Yarı bayan ve yarı robot gibi gözüken ve oyuna eklenecek beşinci oynanabilir karakter D374-TP ismindeki robotu da kontrol edecek.

Borderlands 2 Xbox 360, PlayStation 3 ve PC için 18 Eylül’de çıkış yapacak. Bir sınıfı içinde barındıracak DLC için karakter konsept tasarımları da yayınlandı.İşte o tasarımlar:

 



Popüler Haberler


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!


Uzun zamandır beklenen bilimkurgu temalı açık dünya aksiyon RPG’si Star Citizen’ın PC sistem gereksinimleri nihayet güncellendi!


NVIDIA’nın bulut oyun platformu GeForce Now (Game+), Nisan ayında 10 yeni oyunla kütüphanesini genişletmeye devam ediyor.