-->
Binary Domain’in Tanıtım Bülteni

BINARY DOMAIN İLE MAKİREMED ÇAĞI BAŞLADI’ Bu takım bazlı, etkileyici ve atmosferik savaş oyununda git gide artan robot tehdidine karşı geleceğin Tokyo’sunun kontrolünü geri almaya çalışacaksınız. 2080 yılında geçen hikaye Dan Marshall ve ekibinin, insanlara fark ettirmeden toplum içine sızan ve hakimiyeti yavaş yavaş ele geçirmeye başlayan robot topluluğunu kontrol altına almak için görevlendirilmesiyle başlıyor. […]

06.04.2012 | ulasufuk

BINARY DOMAIN İLE MAKİREMED ÇAĞI BAŞLADI’


Bu takım bazlı, etkileyici ve atmosferik savaş oyununda git gide artan robot tehdidine karşı geleceğin Tokyo’sunun kontrolünü geri almaya çalışacaksınız.

2080 yılında geçen hikaye Dan Marshall ve ekibinin, insanlara fark ettirmeden toplum içine sızan ve hakimiyeti yavaş yavaş ele geçirmeye başlayan robot topluluğunu kontrol altına almak için görevlendirilmesiyle başlıyor.

Zeki robotlarla girişeceğiniz heyecan dolu çatışmalar takımınızı güvenli biçimde başarıya ulaştırmak için taktiksel düşünmenizi, zorlu ve gerçek zamanlı ahlaki seçimler yapmanızı ve takım arkadaşlarınızla aranızda güven ilişkisi kurmanızı gerektirecek.

GELECEĞİN TOKYO’SUNA FARKLI BİR BAKIŞ

Tokyo’nun iki farklı yüzünü göreceksiniz: varoşlaşmış ara sokaklar ve teknolojik olarak gelişmiş şehir merkezi.

SONUÇ SİSTEMİ

Savaşın stresi altında, sonuçlarına katlanarak vereceğiniz zorlu kararlarla ekibinizi motive etmeli ve güvenlerini kazanmalısınız.

BÖLGESEL ZARAR

Tamamen yok edilebilir ve yüksek ölçüde dirençli robotlar aldıkları zarara göre kendilerine adapte edeceğinden, her bir düşmanı analiz etmeli, zayıf yönlerine bulup onları etkili biçimde ortadan kaldırmalısınız.

SİLAH MODİFİKASYONLARI VE YETENEK SEÇİMLERİ

Bir çok farklı silahın yanı sıra size en çok fayda sağlayacak yeteneklerinize odaklanın, direncinizi, hızınızı ve isabet oranınızı arttırın.

 

Tür: Üçüncü Şahıs Savaş

Oyuncu Sayısı: 1-10

 

TANITIM BÜLTENİ

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!