-->
Battleship’in Tanıtım Bülteni

 ACTIVISION VE HASBRO, BATTLESHIP™ VİDEO OYUNUNU GEÇTİĞİMİZ AYLARDA DUYURDU  Birinci Şahıs Perspektifiyle Bir Araya Gelen Taktiksel Deniz Savaşı Oyunu Bu İlkbaharda Piyasada Olacak Silahları doldurun ve okyanuslarda geçecek büyük aksiyona hazır olun; Activision Blizzard Inc.’in (Nasdaq: ATVI) sahibi olduğu Activision Publishing Inc. ve Hasbro (Nasdaq: HAS), Double Helix Games tarafından geliştirilen BATTLESHIP™ video oyununun ilkbaharda […]

06.04.2012 | ulasufuk

 ACTIVISION VE HASBRO, BATTLESHIP™ VİDEO OYUNUNU GEÇTİĞİMİZ AYLARDA DUYURDU 

Birinci Şahıs Perspektifiyle Bir Araya Gelen Taktiksel Deniz Savaşı Oyunu Bu İlkbaharda Piyasada Olacak

Silahları doldurun ve okyanuslarda geçecek büyük aksiyona hazır olun; Activision Blizzard Inc.’in (Nasdaq: ATVI) sahibi olduğu Activision Publishing Inc. ve Hasbro (Nasdaq: HAS), Double Helix Games tarafından geliştirilen BATTLESHIP™ video oyununun ilkbaharda satışa sunulacağını duyurdu. Klasik deniz savaşı stratejisi oyunundan esinlenen bu ara-ve-bul macerası yepyeni bir havaya bürünecek. Universal Pictures’ın yakında vizyona girecek olan epik aksiyon-macera filminden bağımsız bir hikayeyi konu olan BATTLESHIP video oyunu stratejik deniz komutası ile birinci şahıs aksiyon oynanışını birleştiriyor.

Yeni BATTLESHIP video oyunu ile abartılı deniz ve kara çatışmalarına hazır olduklarını belirten Activision Publishing’den David Oxford, “Filmin heyecan dolu aksiyonu ve etkileyici hikayesinden esinlenen oyun, oyuncuları insanlığın bilinmeyen bir tehlike karşısındaki son direnişinin ortasına bırakan, bir yeni nesil deniz savaşı oyunu” diye konuştu.

BATTLESHIP, Hawaii adalarının kum ve denizinde suda yaşayan dünyadışı bir tehlikeye karşı mücadele veren elit patlayıcı uzmanı Cole Mathis’in hikayesini anlatıyor. İletişimin aksadığı ölü bölgede kapana kısılan Mathis bir yandan “denizdeki kuşatmada” Amerikan Donanmasını komuta ederken, diğer yandan “kıyıdaki korkunç savaşta” askerlerini yönetecek.

BATTLESHIP video oyunu sayesinde bu sevilen oyunu alıp günümüze uyarladıklarının dile getiren Hasbro Dijital Medya ve Pazarlama Genel Müdürü ve Kıdemli Başkan Yardımcısı Mark Blecher, “Taktik ve aksiyon öğelerinin birleşimi oyuncuları destansı bir deniz savaşının içine sokacak. Activision günümüz konsollarına sahip oyunculara uygun, heyecan dolu bir yolculuk sunma amacını başarıyla yerine getiriyor” dedi.

Deniz stratejisi simülasyonunu birinci şahıs savaşla birleştiren oyunda oyuncular bir yandan kıyıdaki düşmanları uzaklaştırmaya çalışırken, diğer yandan denizdeki düşmanlarına da saldıracaklar. Savaş alanı ile kuşbakışı “Savaş Komutası” arasında kesintisiz geçişlerle hayat bulan Hasbro’nun sevilen oyununda nakliye gemileri, firkateynler, kruvazörler, destroyerler, denizaltılar ve efsanevi USS Missouri savaş gemisi ile savaşın gidişatını değiştirecek stratejik noktalara ulaşmak için düşmanla yarışacaksınız. BATTLESHIP video oyunu nostaljik oyun severleri, savaş tecrübeli amirallere dönüştürecek bir yeni nesil mucizesi.

Microsoft Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi ve PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi için Double Helix tarafından geliştirilen BATTLESHIP video oyunu Avrupa’da Nisan ayında piyasada olacak. Ayrıca oyunun Nintendo Wii™, Nintendo 3DS™ ve Nintendo DS™ sistemleri için özel tasarlanmış versiyonları da Magic Pockets tarafından geliştiriliyor.


TANITIM BÜLTENİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!