-->
007 Legends Duyuruldu

007™ LEGENDS İLE DÜNYANIN EN ÜNLÜ GİZLİ AJANI ROLÜNDE JAMES BOND’UN EN HEYECANLI GÖREVLERİNE KATILACAKSINIZ Activision Blizzard, Inc.’in (Nasdaq: ATVI) sahibi olduğu Activision Publishing, Inc. oyuncuları 007™ Legends ile James Bond serisinin 50. yılını kutlamak üzere popüler Bond film serisinden en ünlü ve heyecanlı görevlere götürerek bir zaman yolculuğuna çıkaracak. Türünün ilk örneği bu Bond video […]

19.04.2012 | mrcappola

007™ LEGENDS İLE DÜNYANIN EN ÜNLÜ GİZLİ AJANI ROLÜNDE JAMES BOND’UN EN HEYECANLI GÖREVLERİNE KATILACAKSINIZ

Activision Blizzard, Inc.’in (Nasdaq: ATVI) sahibi olduğu Activision Publishing, Inc. oyuncuları 007™ Legends ile James Bond serisinin 50. yılını kutlamak üzere popüler Bond film serisinden en ünlü ve heyecanlı görevlere götürerek bir zaman yolculuğuna çıkaracak.

Türünün ilk örneği bu Bond video oyununda, serinin bu yıl gösterime görecek 23. filmi Skyfall’un da aralarında bulunduğu altı klasik Bond filmini birbirine bağlayan orijinal bir hikaye bulunacak. 007 Legends aynı filmlerde olduğu gibi oyunculara son teknoloji ürünü eşyalar, Bond’un ünlü Walther PPK tabancası da dahil olmak üzere bir çok silah ve birbirinden çekici otomobiller sunacak; çeşitli egzotik mekanlarda kötü adamları haklamak, göz alıcı hareketler yapmak ve elbette müthiş çekici Bond kadınlarını etkilemek için Bond’un zekasını ve tarzını kullanma imkanı verecek.

“Dünyanın en ünlü gizli ajanının 50. yılını kutlamak üzere hazırladığımız, şimdiye kadar gördüğünüz en zeki ve en tehlikeli Bond oyunu olacak 007 Legends serinin en ünlü sahnelerini ekranlarınıza taşıyacak,” diyor Activision Publishing, Inc. İdari Başkan Yardımcısı David Oxford.  “Popüler, ama birbirinden farklı altı Bond filmini birbirine bağlayan bir hikaye yaratmak kolay bir iş değildi, ama EON Productions ve geliştiricimiz Eurocom’la birlikte bunu başardığımıza ve benzersiz, son derece eğlenceli bir Bond video oyunu hazırladığımıza inanıyorum.”

Oyunda 007 Legends’ın ana hikayesine ek olarak ilk olarak GoldenEye 007: Reloaded’da sunulan ve oyunun hayranlarının çok sevdiği tek kişilik Mi6 Ops Missions da geri dönecek ve oyunculara aksiyon dolu olanlardan, gizlilik gerektirenlere kadar bir çok farklı görev sunarak online liderlik sıralamaları için yarışmalarını sağlayacak. Oyuncular ayrıca ilk kez Bond’un işbirlikçileri veya ünlü düşmanları rolünü de seçebilecek ve görevleri onların gözlerinden oynayabilecekler. Dört kişilik bölünmüş ekran modları ve Bond’un 50 yıllık mirasından seçilen yeni haritalar, silahlar ve karakterlerle dolu online modlar oyunculara oldukça kapsamlı bir James Bond çokluoyuncu deneyimi sunacak. Daha fazla teknolojik eşya, daha derin gizlilik ve casusluk gerektiren oynanış sayesinde oyuncular kendilerini dünyanın en ünlü casusu gibi hissetmek için tüm imkanlara sahip olacaklar.

Bu sonbahar aylarında çıkması planlanan 007 Legends Eurocom tarafından EON Productions Ltd. ve Metro-Goldwyn-Mayer Studios, Inc. lisansı altında Microsoft Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi ve PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi için geliştiriliyor.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Rockstar Games, GTA+ abonelik ücretlerini Türkiye’de 127 TL artırarak 72 TL’den 199 TL’ye yükseltti.


Deep Silver ve Warhorse Studios, heyecanla beklenen Kingdom Come: Deliverance 2’nin 18 Nisan’da duyurulacağını duyurdu!


Oyun dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan BAFTA, sahiplerini buldu.


Fallout 4 hayranları dikkat! Bethesda, oyunun yeni nesil güncellemesi için resmi çıkış tarihini açıkladı.