-->
Xbox’a AAAA Kalitesinde Büyük Bir Oyun Geliyor!

Microsoft’un yayınladığı yeni bir iş ilanı, oyun dünyasını çok heyecanlandırdı. Microsoft, AAAA kalitesinde büyük bir oyun projesi için geçen hafta yeni bir ilan verdi.Firma bu yapım için yeni 1.parti hedeflerine sunan AAAA deneyim yaratan ve teslimat sahibi olacak dünya çapında bir takım yol ve geliştirmek için dinamik,deneyimli ve daha önemlisi biz oyunseverlere eğlenceli bir oyun […]

16.03.2012 | mrcappola

Microsoft’un yayınladığı yeni bir iş ilanı, oyun dünyasını çok heyecanlandırdı.

Microsoft, AAAA kalitesinde büyük bir oyun projesi için geçen hafta yeni bir ilan verdi.Firma bu yapım için yeni 1.parti hedeflerine sunan AAAA deneyim yaratan ve teslimat sahibi olacak dünya çapında bir takım yol ve geliştirmek için dinamik,deneyimli ve daha önemlisi biz oyunseverlere eğlenceli bir oyun deneyimi yaratacak bir yapımcı arıyor.Microsoft’un yayınladığı ilana  buraya tıklayarak bakabilirsiniz.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!