-->
Ubisoft, En Yüksek Ön Sipariş Alan Oyununu Açıkladı!

Ubisoft, 30 Ekim’de piyasalardaki yerini alacak Assassin’s Creed III’ün şirketin tarihindeki en yüksek ön sipariş alan oyunu olduğunu duyurdu. Kuzey Amerika’da üç haftadır ön siparişe açık olan yapım, bir önceki Assassin Creed oyunlarından aynı dönem içinde daha yüksek rakama ulaşarak Ubisoft tarihine geçti. Ön siparişlerin net rakamları açıklanmazken, Assassin’s Creed III’ün ön sipariş rakamı Assassin […]

30.03.2012 | mrcappola

Ubisoft, 30 Ekim’de piyasalardaki yerini alacak Assassin’s Creed III’ün şirketin tarihindeki en yüksek ön sipariş alan oyunu olduğunu duyurdu.

Kuzey Amerika’da üç haftadır ön siparişe açık olan yapım, bir önceki Assassin Creed oyunlarından aynı dönem içinde daha yüksek rakama ulaşarak Ubisoft tarihine geçti.

Ön siparişlerin net rakamları açıklanmazken, Assassin’s Creed III’ün ön sipariş rakamı Assassin Creed Revelations’ın ön sipariş rakamından 10 kat daha fazla.

Xbox 360, PlayStation 3, Wii U, ve Windows PC için geliştirilen yapım, seriye bir çok yenilik getirecek.3 yıldır geliştirilen Assassin’s Creed III’ü dört gözle bekliyoruz…



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!