-->
The Witcher 2’nin Xbox 360 Sürümüne Yeni Video Yayınlandı

CD Projekt tarafından geliştirilen ve geçtiğimiz yıl PC platformunda oldukça beğenilen 17 Nisan’da da Xbox 360 sürümünün piyasalarda olacağı The Witcher 2’nin yeni videosu yayınlandı. Geliştirici ekibin, Xbox 360 sürümünün oyuna getirecekleri ve PC ile olan farklılıkları gösterilirken, oyunun önemli otoritelerden aldığı övgü ve ödüllerde yer alıyor. The Witcher 2′nin Xbox 360 versiyonunun 17 Nisan’da raflara çıkmasıyla birlikte […]

18.03.2012 | ulasufuk

CD Projekt tarafından geliştirilen ve geçtiğimiz yıl PC platformunda oldukça beğenilen 17 Nisan’da da Xbox 360 sürümünün piyasalarda olacağı The Witcher 2’nin yeni videosu yayınlandı.

Geliştirici ekibin, Xbox 360 sürümünün oyuna getirecekleri ve PC ile olan farklılıkları gösterilirken, oyunun önemli otoritelerden aldığı övgü ve ödüllerde yer alıyor.

The Witcher 2′nin Xbox 360 versiyonunun 17 Nisan’da raflara çıkmasıyla birlikte PC oyuncuları için de Enhanced Edition güncellemesi ücretsiz yayınlanacak.Enhanced Edition’un PC’ler için resmi Türkçe alltyazı desteğinin yanı sıra akıcı animasyonlar, yeni ara sahneler ve yeni görevler sunacağını da hatırlatalım.

İşte video:

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!