-->
Tales of Graces F’in Çıkış Videosu Yayınlandı

İlk önce Nintendo Wii için çıkan Tales of Graces, daha sonra Tales of Graces F olarak PS3 içinde duyurulmuştu.Şimdi de oyunun çıkış videosu yayınlandı. Kuzey Amerika’da bugün çıkış yapan ve Avrupa’ya yaz aylarında gelecek Tales of Graces F’nin çıkış videosunda, oyunun hikayesine,dövüş ve ara sahnelere yer verilmiş. İşte oyunun çıkış videosu:  

13.03.2012 | mrcappola

İlk önce Nintendo Wii için çıkan Tales of Graces, daha sonra Tales of Graces F olarak PS3 içinde duyurulmuştu.Şimdi de oyunun çıkış videosu yayınlandı.

Kuzey Amerika’da bugün çıkış yapan ve Avrupa’ya yaz aylarında gelecek Tales of Graces F’nin çıkış videosunda, oyunun hikayesine,dövüş ve ara sahnelere yer verilmiş.

İşte oyunun çıkış videosu:

 



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!