-->
Quantic Dream’in Kara İsimli Teknoloji Demosunun Kamera Arkası

Geçtiğimiz haftalarda düzenlenen GDC 2012’de David Cage ve takımı Quantic Dreams tarafından hazırlanan motion-capture örneğindeki kısa film tadındaki Kara projesi çok beğenilmişti. CryEngine3 motoruyla yapılan Playstation 3 üzerinde çalıştırılan bu projenin Sony ve Quantic Dream tarafından kamera arkası videosu yayınlandı.Kara’daki robot rolü için 100’den fazla ünlü isim denenmiş ve bu isimlerden Valorie Curry seçilen isim olmuş. Aşağıdan […]

22.03.2012 | mrcappola

Geçtiğimiz haftalarda düzenlenen GDC 2012’de David Cage ve takımı Quantic Dreams tarafından hazırlanan motion-capture örneğindeki kısa film tadındaki Kara projesi çok beğenilmişti.

CryEngine3 motoruyla yapılan Playstation 3 üzerinde çalıştırılan bu projenin Sony ve Quantic Dream tarafından kamera arkası videosu yayınlandı.Kara’daki robot rolü için 100’den fazla ünlü isim denenmiş ve bu isimlerden Valorie Curry seçilen isim olmuş.

Aşağıdan Quantic Dream’in Kara isimli teknoloji demosunun kamera arkası videosunu izleyebilirsiniz:

 



Popüler Haberler


Aktör Abubakar Salim’in duygu dolu bir özlem hikayesi olarak nitelendirdiği oyun, Metroidvania türünden ilham alan, eğlenceli ve zorlu bir mücadele sunuyor


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!