-->
Motorstorm Rc Oyun İnceleme

MotorStorm RC de Race, Hot Lap, Pursuit ve Drift olmak üzere dört farklı oynanış modu bulunuyor. Race modu klasik bildiğimiz yarış modu. Hot Lap modunda ise yarıştığınız parkurda en hızlı tur rekorunu elde etmeniz isteniliyor. Özellikle Platinum Thropy elde etmek isteyenlerin tüm bu yarışlarda altın madalya kazanması gerekiyor. Pursuit Modunda ise çoğu yarış oyundan bildiğimiz […]

02.03.2012 | ulasufuk

MotorStorm RC de Race, Hot Lap, Pursuit ve Drift olmak üzere dört farklı oynanış modu bulunuyor. Race modu klasik bildiğimiz yarış modu. Hot Lap modunda ise yarıştığınız parkurda en hızlı tur rekorunu elde etmeniz isteniliyor. Özellikle Platinum Thropy elde etmek isteyenlerin tüm bu yarışlarda altın madalya kazanması gerekiyor. Pursuit Modunda ise çoğu yarış oyundan bildiğimiz overtake sistemi yer alıyor. Yani belli bir süre içinde size verilen overtake (araç geçme) sayısına ulaşmanız isteniliyor. Bu sayıya ne kadar erken ulaşabilirseniz parkuru altın madalya ile bitirme şansınız artıyor. Drfit Modu ise artı hepimizin ezbere bildiği bir mod, bu yüzden detaylarını anlatmayacağım ancak bu ufak ve oldukça hızlı araçlar ile drift yapmak yer yer gerçek boyutlardaki araçlarla yapılan drift yarışlarından çok daha keyifli hale geliyor.


MotorStorm RC grafiksel olarak oldukça başarılı. Daha önceki oyunlarımızdan aşina olduğumuz mekanların tepeden görünüş halleri ve canlı renk paleti ortamın karmaşasını gayet iyi dengeliyor. Oyunda kimi zaman karlı ve buzlu mekanlar gidiyor, kimi zaman ise Pasifiğin kıyısında dolaşıyoruz.

Gelelim müzik ve seslere. Başta şunu belirteyim MotorStorm RC oldukça başarılı müziklere sahip. Oyunda ondan fazla müzik bulunuyor. Özellikle Hard Rock müzik severlerin daha önceki MotorStorm oyunlarından aşina olduğu klasik MotorStorm müzik çizgisi bu oyunda da aynı başarıyı sürdürüyor.

MotorStorm RC dört kişiye kadar offline split-screen oynanış desteği sunuyor. Oyunun belki de eğlencesinin zirve yaptığı bu çoklu oyuncu moduna bir de Pitwall ismiyle karşımıza çıkan yeni liderlik sıralama sistemi ekleniyor. Bu sistem Facebook da yer alan Wall mantığının motor sporlarına uyarlanmış hali diyebilirim. Elde ettiğiniz tüm istatistiklerin ve başarımların sergilendiği bu bölüm, dostlarınızla kıyas yapmanızı da sağlıyor.

Son sözlere gelecek olursak beni gençliğimde oynadığım ve büyük keyif aldığım oynanış türüne götüren MotorStorm RC getirmiş olduğu bu yeniliğin etkisi ve başarılı co-op sistemi ile puan olarak biraz kıyak geçeceğim bir oyun olmuş. PSN ortamından kolayca elde edebileceğiniz MotorStorm RC özellikle arkadaşlarınızla oldukça keyifli dakikalar geçirmenizi sağlayacak. Bu iddialı sözümün arkasında duruyorum. Çünkü tecrübe ile sabittir…

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!