-->
Lollipop Chainsaw’a Anime Kostümleri Geliyor!

Grasshopper Manufacture tarafından geliştirilen 13 Haziran’da X360 ve PS3 platformlarında çıkış yapacak Lollipop Chainsaw’daki ana karakterimiz Juilet için yeni kostümler geliyor.Ana karakterimiz için eşitli anime ve manga lisanslı kıyafetlerin olduğu Xbox Live ve PSN’den indirilebilir olacak giysiler şu şekilde: Shiro from Deadman Wonderland’ten Shiro Manyu Hiken-cho’dan Chifusa Manyu Highschool of the Dead’ten Miyamoto Rei High School […]

08.03.2012 | ulasufuk

Grasshopper Manufacture tarafından geliştirilen 13 Haziran’da X360 ve PS3 platformlarında çıkış yapacak Lollipop Chainsaw’daki ana karakterimiz Juilet için yeni kostümler geliyor.Ana karakterimiz için eşitli anime ve manga lisanslı kıyafetlerin olduğu Xbox Live ve PSN’den indirilebilir olacak giysiler şu şekilde:

Shiro from Deadman Wonderland’ten Shiro
Manyu Hiken-cho’dan Chifusa Manyu
Highschool of the Dead’ten Miyamoto Rei
High School of the Dead’ten Busujima Saeko
Kore wa Zombie Desu ka’dan Ayumu Aikawa

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!