-->
İşte Max Payne 3’ün Beklenen Müthiş Videosu!

Dün Rockstar’ın bugün yayınlayacağını açıkladığı “Dizayn ve Teknoloji” adlı video serisinin yeni bölümünü yayınladı. “Görsel efektler ve sinematikler” isimli videoda, görsel olarak bir şölen yaşatan Rocstar, oyundaki sinematiklere de değiniyor. Sanal roman temasına uygun olacağı belirtilen oyunda,sinematikler arasında çeşitli özel efektler,çizgi roman tarzı yazı biçimi ve “flashback”ler olacak.Sinematikten gerçek oynanışa geçişin gerçek zamanlı olacağı Max […]

15.03.2012 | mrcappola

Dün Rockstar’ın bugün yayınlayacağını açıkladığı “Dizayn ve Teknoloji” adlı video serisinin yeni bölümünü yayınladı. “Görsel efektler ve sinematikler” isimli videoda, görsel olarak bir şölen yaşatan Rocstar, oyundaki sinematiklere de değiniyor.

Sanal roman temasına uygun olacağı belirtilen oyunda,sinematikler arasında çeşitli özel efektler,çizgi roman tarzı yazı biçimi ve “flashback”ler olacak.Sinematikten gerçek oynanışa geçişin gerçek zamanlı olacağı Max Payne 3’te ayrıca sinematikler oynatılırken, oyun yükleneceğinden beklememiz gerekmeyecek.

Görsel efektlerde de Rocktar,gerçekle birebir olmasına büyük özen gösterdiği oyunun bölüm tasarımlarında çevrenin ve bulunulan ortamı adeta yaşatacak.Mermiler objeleri parçalayacak ve hayatta kalmak için siper alınan yerlerin sağlamlığı büyük önem taşıyacak.

Oyun,Xbox 360 ve PS3 için 18 Mayıs’ta PC içinse 1 Haziran’da piyasalarda olacak.İşte Max Payne 3’ten müthiş bir video daha sizlerle:

 



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz