-->
Fruit Ninja Kinect’in Satışları Bir Milyon Barajını Aştı

Halfbrick’in geçtiğimiz ay düzenlenen DICE konferansında satışların yarım milyonun üstünde olduğunu duyurduğu Fruit Ninja Kinect’in bugün yaptığı açıklama ile yeni satış rakamını açıkladı. Halfbrick’in yaptığı açıklamaya göre Xbox 360’ın hareket algılayıcı sensörü için Fruit Ninja Kinect’in satışları toplamda bir milyon barajını aştı.

07.03.2012 | mrcappola

Halfbrick’in geçtiğimiz ay düzenlenen DICE konferansında satışların yarım milyonun üstünde olduğunu duyurduğu Fruit Ninja Kinect’in bugün yaptığı açıklama ile yeni satış rakamını açıkladı.

Halfbrick’in yaptığı açıklamaya göre Xbox 360’ın hareket algılayıcı sensörü için Fruit Ninja Kinect’in satışları toplamda bir milyon barajını aştı.



Popüler Haberler


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!


Yayıncı HandyGames ve geliştirici ITEM42, mitolojiden ilham alan birinci şahıs ortak nişancı oyunu PERISH’i 15 Nisan’da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya süreceğini duyurdu.


Chucklefish tarafından yayınlanan ve Deadpan Games tarafından geliştirilen taktik tabanlı kart destesi oluşturma oyunu Wildfrost, 11 Nisan’da iOS ve Android mobil cihazlar için geliyor.


Take-Two Interactive, 460 milyon dolarlık bir anlaşmayla Borderlands serisinin geliştiricisi Gearbox Entertainment’ı satın aldığını duyurdu.