-->
FIFA Street Satışa Sunuldu

FIFA Street Demosunun İki Milyondan Fazla Kez İndirilmesi Gerçekçi Bir Sokak Futbolu Oyununa Duyulan Özlemi Gösteriyor  EA SPORTS™ bugün dünyanın dört bir yanındaki futbolseverleri futbollarını özgürleştirmeye davet ediyor – FIFA Street PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi ve Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi için bugün piyasaya çıktı. Geçtiğimiz iki hafta içinde 2.1 milyondan fazla kişi […]

16.03.2012 | mrcappola

FIFA Street Demosunun İki Milyondan Fazla Kez İndirilmesi Gerçekçi Bir Sokak Futbolu Oyununa Duyulan Özlemi Gösteriyor 


EA SPORTS™ bugün dünyanın dört bir yanındaki futbolseverleri futbollarını özgürleştirmeye davet ediyor – FIFA Street PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi ve Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi için bugün piyasaya çıktı. Geçtiğimiz iki hafta içinde 2.1 milyondan fazla kişi tarafından indirilen FIFA Street demosu, geçtiğimiz yıl EA SPORTS tarafından yayınlanan FIFA 12 demosunun ardından en çok indirilen ikinci demo olma unvanını da ele geçirdi.

FIFA Street futbolu dünyanın çeşitli köşelerinde oynandığı gibi ekranlara taşıyan ilk sokak futbolu oyunu. Official Xbox Magazine’in “olağanüstü” diyerek 10 üzerinden 9 not ve Editörün Seçimi ödülü verdiği oyun, PlayStation: The Official Magazine tarafından da “kaotik, heyecanlı ve hepsinden önemlisi, müthiş eğlenceli” olarak değerlendirildi.

Ödüllü EA SPORTS FIFA serisinin yaratıcılarından gelen ve devrim yaratan FIFA oyun motorunu kullanan FIFA Street gerçekçi top sürme stilleri ve teknik hareketler ile teke tek mücadeleleri ateşleyecek. Yeni Sokak Top Kontrolü özelliği, FIFA serisinde şimdiye kadar hazırlanan en gerçekçi ve isabetli top kontrollerini sunacak. Dünyanın en ünlü şehirlerinin sokaklarında, otoparklardan prestijli 5’e 5 futsal-tarzı turnuvalara kadar her yerde mücadele edeceksiniz. FIFA Street ekibi tarafından özel olarak yaratılan Panna Rules ve yeni Last Man Standing gibi benzersiz ve eğlenceli oyun modlarına katılacaksınız. Dünyanın en popular futbol takımlarının yıldızlarıyla – veya gerçek hayattaki sokak futbolu oyuncularıyla – birlikte veya onlara karşı oynayacak, dünyanın 35 farklı bölgesinde maçlar yapacaksınız.

Oyuncuların arkadaşlarıyla takım kurup, diğer FIFA Street oyuncularının takımlarına karşı mücadele edebilecekleri World Tour hikaye modu Official Xbox Magazine tarafından “diğer spor oyunları için standardı belirleyecek” şeklinde yorumlanıyor. Bu modda oyuncular kadrolarını kurup, yeni hareketler açıp sokak futbolunda şöhrete ulaşma yolunda ilerleken diğerlerinin yolculuklarını da yakından takip edebilecekler. Oyuncular ilerlemelerini doğrudan Street Network üzerinden paylaşıp diğerleriyle karşılaştırabilecek, “Haftanın Golü” gibi oyun içi videoları yayınlayabilecek ve arkadaşlarının başarılarını görebilecekler.

Mekânlardan ekipmanlara, çalan müziğe kadar her şeyin sokak futboluna ve kültürüne sadık olduğu FIFA Street benzersiz ve eğlenceli bir deneyim sunacak. Bu güzel sporu sokaklara taşımak üzere özenle seçilen müzik listesinde Foreign Beggars [What’s Good Feat. Lazer Sword], Spank Rock Feat. Santigold [Car Song], Kano [All + All Together Feat. Hot Chip], The Big Pink [Hit The Ground (Superman)], Wretch 32 [Unorthodox Feat. Example],  Drop The Lime [Let’s Go] ve klasik Fat Boy Slim şarkısı “Ya Mama”nın yepyeni Moguai Remix’inin de aralarında bulunduğu 24 şarkı bulunuyor. 

FIFA Street hakkındaki en yeni haberleri almak için http://www.facebook.com/aralgame adresini kullanabilir veya bizi www.twitter.com/aralgame Twitter adresinden takip edebilirsiniz.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!