-->
Eski Rockstar Çalışanından GTA V İle İlgili Sızan Önemli Bilgiler!

Gamespot forumlarında konu açan eski bir Rockstar North çalışanının arkadaşı GTA V ile ilgili olduğu iddiasıyla bilgiler yayınladı. Belirtilene göre kısa bir süre önce RockStar North’tan kovulan ve sözleşmesi feshedilen Gloggle ismindeki şahısın verdiği bilgilerin eğer gerçekse spoiler içerdiğini belirtelim.Ayırca bilgiler yayınlandıktan sonra açtığı konu silinip, Gloggle ismindeki şahsın üyeliği banlanmış.  Kesin olmamakla beraber işte […]

27.03.2012 | mrcappola

Gamespot forumlarında konu açan eski bir Rockstar North çalışanının arkadaşı GTA V ile ilgili olduğu iddiasıyla bilgiler yayınladı.

Belirtilene göre kısa bir süre önce RockStar North’tan kovulan ve sözleşmesi feshedilen Gloggle ismindeki şahısın verdiği bilgilerin eğer gerçekse spoiler içerdiğini belirtelim.Ayırca bilgiler yayınlandıktan sonra açtığı konu silinip, Gloggle ismindeki şahsın üyeliği banlanmış. 

Kesin olmamakla beraber işte o bilgiler:

  • Verilen bilgilere göre Grand Theft Auto 5’te ana karakterimiz bir tane olacak.O da ilk videoda gördüğümüz zengin adam Albert de Silva. Vice City’de suç ailesinin bir parçası, yarı İspanyol kökenli ve tembel,işe yaramaz Kevin adında bir oğlu olan oynanabilir karakterimiz Albert de Silva olacak.Ayrıca, hikayenin ana yönlendirmesi, Kevin’ın açtığı işler doğrultusunda ilerleyecek ve karakterimiz hikayenin sonunda ölmeyecek.
  • GTA V’in multiplayer kısmı  PS3 ve X360’da 32 kişi destekleyecek.PC içinse bunun yakın zamanda doğrulanacağı belirtiliyor.Oyuncular çeteler kurabilecek ve birbirleriyle yarışabilecek.Multiplayerdaki çeteler Los Santos haritasında bölge kapabilecek.Oyunun haritası GTA 4’ten 5 kat daha büyük olacak.Üç parçaya bölündüğü söylenen haritanın yarısını ise Los Santos kaplıyor.Ayrıca bu haritalarda silahlarımızı kişiselleştirebileceğimiz gibi, özel jetlerimizin bulunacağı oyunda uçak kullanabileceğiz.
  • Kaynak, GTA V’in çıkış tarihinin ise Mayıs 2013 olarak gösteriyor.Detaylı tarihin ve oynanabilir demonun da E3 2012 fuarında sunulacağı belirtiliyor.
  • Oyunda, uyuşturucu satışı,kaçak silah ve araç ticareti yapılabilecek.Hatta oyunda uyuşturucu kullanılmasına izin verileceği gibi, tabi bunun bedeli de ödenecek.Polis tarafından aranacak ya da oynanışta olumsuzluklar olacak.GTA V’te çatışmalar daha gerçekçi olacak.Polis takiplerinde güçlendirme olacak oyunda, aranma seviyenize göre isminiz radyolardan duyulabilecek ve araç içerisindeki çatışma anında aracın hızına göre farklı olaylar sizleri bekleyecek.


Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!