-->
Epic Mickey 2’den İlk Oynanış Videoları

Yalnızca Wii’ye çıkan ilk Epic Mickey’in ikinci oyunu Nintendo Wii’nin dışında PS3,Xbox 360 ve PC içinde duyuruldu. Disney’in en çok satan oyunlarından biri olan Epic Mickey’in devam oyunu Epic Mickey 2: The Power of Two’nun PS3 sürümü Move desteğini de içerecek. Epic Mickey 2’de oyuna 2.bir karakter olan Oswald’da ekleniyor. Mickey ve Oswald’ın yardımlaşmalarıyla yine […]

25.03.2012 | mrcappola

Yalnızca Wii’ye çıkan ilk Epic Mickey’in ikinci oyunu Nintendo Wii’nin dışında PS3,Xbox 360 ve PC içinde duyuruldu.

Disney’in en çok satan oyunlarından biri olan Epic Mickey’in devam oyunu Epic Mickey 2: The Power of Two’nun PS3 sürümü Move desteğini de içerecek. Epic Mickey 2’de oyuna 2.bir karakter olan Oswald’da ekleniyor. Mickey ve Oswald’ın yardımlaşmalarıyla yine elimizde fırça işleri yoluna koymaya çalışacağız.

Co-op desteği ve müzikal olmasıyla da farklı bir deneyim sunacak oyun için videolar ve ilk ekran görüntüleri ardı sıra geldi.İlk video oyunun yaratıcı direktörü Warren Spector’un , Epic Mickey 2 hakkında yaptığı yorumlarla bezeli ve oyunla ilgili ilk oynanış görüntülerini de bu videoda görüyoruz.Ayrıca daha sonra ilk oynanış videosu da yayınlandı ve videonun sonunda oyunun çıkış tarihi olarak Eylül 2012 gösteriliyor.Yayınlanan videolara ve ilk ekran göüntülerine aşağıdan bakabilirsiniz:

 

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!