-->
En Popüler Oyunlar Uygun Fiyatlarla Playstore’da!

En popüler oyunlar, 9,90 TL’den başlayan fiyatlarla Playstore’da… Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, güncellenen sitesi, 9,90 TL’den başlayan fiyatlarla en popüler oyun seçeneklerini oyunseverlere sunuyor TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, güncellenen sitesi ve en popüler oyun seçenekleri ile oyunseverlere, eğlence ve heyecan dolu bir dünyanın kapılarını açıyor. Açılan Playstore Facebook […]

16.03.2012 | mrcappola

En popüler oyunlar, 9,90 TL’den başlayan fiyatlarla Playstore’da…

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, güncellenen sitesi, 9,90 TL’den başlayan fiyatlarla en popüler oyun seçeneklerini oyunseverlere sunuyor

TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, güncellenen sitesi ve en popüler oyun seçenekleri ile oyunseverlere, eğlence ve heyecan dolu bir dünyanın kapılarını açıyor. Açılan Playstore Facebook sayfası üzerinden kullanıcılara oyunlar hakkında yorum yapma ve yeni oyunları takip etme fırsatı da sunan Playstore, 1000’e yakın farklı oyun seçeneği ile sizi oyuna davet ediyor.

En güzel ve en popüler oyunları oynama imkanı sağlayan Playstore, 9,90 TL’den başlayan fiyatlarla farklı oyun deneyimleri sunuyor. Kredi kartı ya da mobil ödeme seçenekleri sayesinde Playstore’da istenilen oyun hemen indirilerek oynanmaya başlanıyor.

Playstore’da yer alan yeni oyunlar arasında oyunseverlerin büyük ilgi göstereceği; Darkness II, Jagged Alliance Back In Action, Serious Sam 3, The Adventures Of Tin Tin, Lord Of The Rings War In The North gibi seçenekler bulunuyor.

TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, uygun fiyattaki oyun seçenekleri ile oyun oynamanın keyfini artırıyor. Shogun Total War Gold, Far Cry, Splinter Cell, The Golden Horde, Imperium Romanum gibi birçok oyun 10 TL’nin altında satışa sunulurken; Sonic the Hedgehog 4, Max Payne 2, Ateş ve Kılıç, Beyond Good&Evil, Brothers in Arms, Moto GP, Prince of Persia, Tom Clancy’s Ghost Recon Advanced Warfighter, Tom Clancy’s Rainbow Six Vegas, World in Conflict gibi oyunlar 20 TL’nin altında fiyatlarla oyunseverlerle buluşuyor.

Playstore’un popüler oyun seçenekleriyle artık oyun oynamak çok daha keyifli…

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz