-->
Diablo 3 İlk Senesinde Kaç Adet Satacak?

Resmi çıkış tarihi 15 Mayıs olarak duyurulan Diablo III için Cowen & Company analizcilerinden Doug Creutz oyunun ilk senesinde 5 milyon adet satacağı tahmininde bulundu. Orjinal Diablo oyunu 1996 yılında Diablo II ise 2000 yılında piyasalara sunulmuş ve bu iki oyun expansion paketleriyle beraber 20 milyondan fazla satmıştı.Bakalım Diablo III’ün satış akibeti ne şekilde olacak? […]

16.03.2012 | mrcappola

Resmi çıkış tarihi 15 Mayıs olarak duyurulan Diablo III için Cowen & Company analizcilerinden Doug Creutz oyunun ilk senesinde 5 milyon adet satacağı tahmininde bulundu.

Orjinal Diablo oyunu 1996 yılında Diablo II ise 2000 yılında piyasalara sunulmuş ve bu iki oyun expansion paketleriyle beraber 20 milyondan fazla satmıştı.Bakalım Diablo III’ün satış akibeti ne şekilde olacak?

Ayrıca oyunun satış fiyatları ile ilgili size bilgi vermek istiyorum.Bugünden itibaren dijital platformlardan ön siparişe açılan oyunun standart sürümü £44.99/  $ 59,99 iken Koleksiyon sürümüde £69.99/ $ 99,99 olacak.Koleksiyon sürümünde oyunun yapım sürecini anlatan bir Blu-ray/DVD iki disk seti, DVD-ROM üzerine tam oyun, Diablo III soundtrack CD’si, 208 sayfalık oyun kitapçığı “Diablo III Sanatı” ,4 GB USB Soulstone (tam sürümleri de dahil olmak Diablo II ve Diablo II: Lord of Destruction) , Diablo kafatası ve Diablo III’de kullanabileceğimiz World of Warcraft ve StarCraft II: Wings of Liberty’den özel oyun içi içerik yer alacak.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!