-->
Darksiders II’nin Kutu Tasarımını Belirlemek Sizin Elinizde!

Vigil Games ve THQ ortak yapımı PC, PS3 ve Xbox 360 için 29 Haziran’da piyasalarda olacak Darksiders II için Facebook üzerinden bir anket başlatıldı. Bu anket ne ile mi ilgili? Darksiders II’nin koleksiyon paketlerinin kutu tasarımları için düzenlenen bir anket. Kullanıcıların oylamasına sunulan 3 tasarımdan birine oy verilecek ankete  buradan katılabilirsiniz. Ayrıca katıldığınız oylama ile birlikte oyunun yapımcıları […]

08.03.2012 | ulasufuk

Vigil Games ve THQ ortak yapımı PC, PS3 ve Xbox 360 için 29 Haziran’da piyasalarda olacak Darksiders II için Facebook üzerinden bir anket başlatıldı.

Bu anket ne ile mi ilgili? Darksiders II’nin koleksiyon paketlerinin kutu tasarımları için düzenlenen bir anket. Kullanıcıların oylamasına sunulan 3 tasarımdan birine oy verilecek ankete  buradan katılabilirsiniz.

Ayrıca katıldığınız oylama ile birlikte oyunun yapımcıları tarafından imzalanmış Darksiders II Collectors Edition kazanma şansına sahip olacaksınız.

İşte Darksiders II için sunulan tasarımlar:

 

 

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!