-->
Darksiders II’den Yeni Ekran Görüntüleri

Vigil Games tarafından geliştirilen ve dağıtımını da THQ’nun üstlendiği Darksiders 2 için yeni ekran görüntüleri yayınlandı. Mahşerin Dört Atlısı’ndan Death’ı (Ölüm) yöneteceğimiz oyun PS3, Wii-u, PC ve Xbox 360 platformları için Amerika’ya 26 Haziran’da, Avrupa’ya ise 29 Haziran’da çıkış yapacak. Death’ı düşmanlarla savaşırken gördüğümüz, farklı mekanlara da yer verilen yeni ekran görüntülerine aşağıdan bakabilirsiniz:   EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

23.03.2012 | mrcappola

Vigil Games tarafından geliştirilen ve dağıtımını da THQ’nun üstlendiği Darksiders 2 için yeni ekran görüntüleri yayınlandı.

Mahşerin Dört Atlısı’ndan Death’ı (Ölüm) yöneteceğimiz oyun PS3, Wii-u, PC ve Xbox 360 platformları için Amerika’ya 26 Haziran’da, Avrupa’ya ise 29 Haziran’da çıkış yapacak.

Death’ı düşmanlarla savaşırken gördüğümüz, farklı mekanlara da yer verilen yeni ekran görüntülerine aşağıdan bakabilirsiniz:

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


Aktör Abubakar Salim’in duygu dolu bir özlem hikayesi olarak nitelendirdiği oyun, Metroidvania türünden ilham alan, eğlenceli ve zorlu bir mücadele sunuyor


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!