-->
Borderlands 2’den Karakter Tasarımları Görselleri

Gearbox, Borderlands 2’de yer alan dört karakterin tasarım sürecini göstermek için Borderlands Facebook sayfasında 10 adet karakter tasarım görseli yayınladı. Seçtiğimiz karaktere göre farklı özelliklerin bizi beklediği oyunda, Axton teknik bilgisi, , Zero kılıcı ve çevikliği, Salvador silahları ve Maya’da büyülü yetenekleri ile takıma destek olacak. Axton, Salvador, Maya ve Zer0 karakterlerini gördüğümüz karakter tasarımlarına […]

05.03.2012 | mrcappola

Gearbox, Borderlands 2’de yer alan dört karakterin tasarım sürecini göstermek için Borderlands Facebook sayfasında 10 adet karakter tasarım görseli yayınladı.

Seçtiğimiz karaktere göre farklı özelliklerin bizi beklediği oyunda, Axton teknik bilgisi, , Zero kılıcı ve çevikliği, Salvador silahları ve Maya’da büyülü yetenekleri ile takıma destek olacak.

Axton, Salvador, Maya ve Zer0 karakterlerini gördüğümüz karakter tasarımlarına aşağıdan bakabilirsiniz:

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!