-->
Battlefield 3’e Üç Yeni İçerik Paketi Geliyor!

DICE, Battlefield 3 için Close Quarters , Armored Kill , End Game isimli üç yeni içerik paketi duyurdu. Close Quarters paketinde, yakın mesafeli çatışmalar yani yeni gelecek haritalarda daha dar mekanlar yer alacak.Bunun yanı sıra yeni silahlar,künyeler ve Assigment görevlerinin de oyuna ekleneceği paket Haziran ayı içinde çıkacak. Bir diğer paket olan Armored Kill’de, oyuna […]

08.03.2012 | ulasufuk

DICE, Battlefield 3 için Close Quarters , Armored Kill , End Game isimli üç yeni içerik paketi duyurdu.

Close Quarters paketinde, yakın mesafeli çatışmalar yani yeni gelecek haritalarda daha dar mekanlar yer alacak.Bunun yanı sıra yeni silahlar,künyeler ve Assigment görevlerinin de oyuna ekleneceği paket Haziran ayı içinde çıkacak.

Bir diğer paket olan Armored Kill’de, oyuna tank gibi araçlarla birlikte ATV araçları eklenecek. Ayrıca Battlefield tarihinin en büyük haritasına sahip olacak bu pakette sonbahar aylarında çıkış yapacak.

Son olarak End Game paketinin içeriği ile ilgili bir açıklama yapılmazken, bu içerikle de oyuna bir çok yenilik ekleneceği muhtemel.Çıkış tarihi olarak kış aylarının gösterildiği bu içerik ve tüm bu içerikler öncelikli olarak PS3 platformuna gelecek.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!