-->
Atari Salonu NeoGeo X İle Elimize Geliyor!

Retro oyun uzmanı Blaze, NeoGeo X konsolunu ve çıkış tarihini resmi olarak duyurdu.2012’nin ikinci çeyreğinde piyasaya sürüleceği söylenen konsolun fiyatı ise 500 Sterlin civarında olacak. 20 klasik NeoGeo oyununu içinde barındıracak konsol ayrıca 3.5″ LCD ekran,A/V output çıkışı ve dahili stereo hoparlörler,kulaklık girişi ve SD kart portu özelliklerine sahip. Blaze’den Jason Cooper konsolla ilgili şunları söyledi: “Neogeo […]

17.03.2012 | mrcappola

Retro oyun uzmanı Blaze, NeoGeo X konsolunu ve çıkış tarihini resmi olarak duyurdu.2012’nin ikinci çeyreğinde piyasaya sürüleceği söylenen konsolun fiyatı ise 500 Sterlin civarında olacak.

20 klasik NeoGeo oyununu içinde barındıracak konsol ayrıca 3.5″ LCD ekran,A/V output çıkışı ve dahili stereo hoparlörler,kulaklık girişi ve SD kart portu özelliklerine sahip.

Blaze’den Jason Cooper konsolla ilgili şunları söyledi: “Neogeo konsolu her zaman benim kişisel favorim olmuştur ve ben bu yeni el konsolu gelişimi ile ilgili olarak büyük mutluluk duyuyorum. Biz çok daha geniş bir kitleye, daha uygun bir şekilde, 21 yıl önce hissettiğimiz heyecanı yeniden tutuşturmayı umuyoruz. “

Daha sonra yeni oyunlarında ekleneceği söylenen konsolda bulunacak  20 klasik NeoGeo oyununun listesine aşağıdan bakabilirsiniz:

Art of Fighting
Baseball Stars
Cyber Up
Fatal Fury
Fatal Fury Special
Football Frenzy
King of the Monsters
Last resort
League Bowling
Magician Lord
Metal Slug
Mutation Nation
Nam 1975
Samurai Shodown
Sengoku
Super Sidekicks
The King of Fighters ’94
The Ultimate 11
Top Players Golf
World Heroes



Popüler Haberler


Rockstar Games, GTA+ abonelik ücretlerini Türkiye’de 127 TL artırarak 72 TL’den 199 TL’ye yükseltti.


Deep Silver ve Warhorse Studios, heyecanla beklenen Kingdom Come: Deliverance 2’nin 18 Nisan’da duyurulacağını duyurdu!


Oyun dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan BAFTA, sahiplerini buldu.


Fallout 4 hayranları dikkat! Bethesda, oyunun yeni nesil güncellemesi için resmi çıkış tarihini açıkladı.