-->
Assassin’s Creed III’ten Detaylar,Çıkış Tarihi ve Ekran Görüntüleri

Geçtiğimiz saatlerde Assassin’s Creed III’ün ilk tanıtım videosunu sizlerle paylaşmıştık.Şimdi de oyunla ilgili detaylar,çıkış tarihi açıklanırken bir de ekran görüntüleri yayınlandı. Assassin’s Creed III’ün ana hikayesinde Tapınakçılar ile Amerikanların arasındaki savaş konu alınacak.Fakat önemli olan kimin kazandığı değil ana karakterimizin hayatı olacak. Ana karakterimiz demişken oyundaki ana karakterimiz ise yerli Amerikan bir kadın ve İngiliz askerin oğlu […]

05.03.2012 | mrcappola

Geçtiğimiz saatlerde Assassin’s Creed III’ün ilk tanıtım videosunu sizlerle paylaşmıştık.Şimdi de oyunla ilgili detaylar,çıkış tarihi açıklanırken bir de ekran görüntüleri yayınlandı.

  • Assassin’s Creed III’ün ana hikayesinde Tapınakçılar ile Amerikanların arasındaki savaş konu alınacak.Fakat önemli olan kimin kazandığı değil ana karakterimizin hayatı olacak.
  • Ana karakterimiz demişken oyundaki ana karakterimiz ise yerli Amerikan bir kadın ve İngiliz askerin oğlu Connor.Kahramanımızın tam adı ise Ratohnaké:ton.
  • Assassin’s Creed III, Boston, New York şehirlerinin yanı sıra kırsal bölgelerde yer alacak.Kırsal bölgeler oyunun 1/3’ünü kapsarken Brotherhood’daki Roma’dan 1.5 kat daha geniş bir alanda olacak.
  • Connor ise Amerikalıların tarafında yer alacak.
  • Oyunun hikayesi 1753 ile 1783 yılları arasında geçecek.
  • Assassin’s Creed III’te mevsim döngüsü de yer alacak.
  • Assassin’s Creed III’te geyik ve ayı gibi hayvanlar da olacak hatta bu hayvanları ödürüp,derisini yüzüp post olarak kullanabilecek veya şehirlerde satılabilecek.
  • Bir Mohawk olan ana karakterimiz Connor,ağaçlara çok kolay tırmanabilecek.
  • Amerikan sivil savaşı döneminde geçeceği açıklanan oyun daha önceki haberlerimizde de belirttiğimiz gibi 3 yıldır yeni bir oyun motoru kullanılarak geliştiriliyor.

Assassin Creed 3’ün çıkış tarihi de videonun sonunda da gördüğünüz üzere 31 Ekim olarak netlik kazandı.Dilerseniz şimdi de trailer’da yer alan görüntülerden alınan ekran görüntülerine bakalım:

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!