-->
Arvind Bhatia: “GTA V 2013’ün İlk Aylarında Gelecek”

Sterne Agee analizcilerinden Arvind Bhatia, Rockstar’ın sabırsızlıkla beklenen oyunu Grand Theft Auto V’in artık bu yıldan sonra gelecek yıl başında piyasaya çıkmasının daha muhtemel olduğunu söyledi. Arvind Bhatia geçen yıl yaptığı tahminde de GTA V’in ilk yılında 25 milyon satacağını belirtmişti.Şimdi de oyunun 2013’ün ilk çeyreğinde çıkacağını düşünen Bhatia, Rockstar bu ekstra süreyi oyunu aynı […]

15.03.2012 | mrcappola

Sterne Agee analizcilerinden Arvind Bhatia, Rockstar’ın sabırsızlıkla beklenen oyunu Grand Theft Auto V’in artık bu yıldan sonra gelecek yıl başında piyasaya çıkmasının daha muhtemel olduğunu söyledi.

Arvind Bhatia geçen yıl yaptığı tahminde de GTA V’in ilk yılında 25 milyon satacağını belirtmişti.Şimdi de oyunun 2013’ün ilk çeyreğinde çıkacağını düşünen Bhatia, Rockstar bu ekstra süreyi oyunu aynı anda Wii U’ya çıkarabilmek için ve oyunu sorunsuz olarak oyunseverlerin karşısına çıkarabilmek için harcayacağını söyledi.

Ayrıca Bhatia, Sonbahar aylarında Call of Duty veya Assassin’s Creed serilerinin yeni oyunlarının çıkacağı için yapımın satış grafiği açısından da Mart 2013’te çıkmasının daha faydalı olacağını düşünüyor.



Popüler Haberler


Türk Telekom eSüper Lig’in heyecan dolu finali sona erdi ve Trabzonspor, Ankaragücü’nü 6-0 ve 4-0’lık skorlarla mağlup ederek şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı!


Kılıç dövüşlerinin heyecanını ve vahşetini dorukta yaşamak isteyenler için hazır olun!


Uzun yıllardır heyecanla beklenen Blizzard’ın yıllık oyun etkinliği BlizzCon, 2024 yılında düzenlenmeyecek.


ESL Pro Lig Sezon 19 heyecanı devam ediyor! Malta’da düzenlenen turnuvada A ve B gruplarındaki mücadeleler pazar günü sona erecek.