-->
2K Czech,Grand Theft Auto V ve Mafia III Üzerinde Çalışıyor!

2K Czech geliştirici stüdyonun çalışanlarından birinin VG247’ye yaptığı açıklamaya göre, stüdyo şu sıralar Mafia III ve GTA V üzerinde sıkı bir çalışma içerisindeymiş. Stüdyo çalışanı 2K Czech’in neredeyse 1 yıldır Grand Theft Auto V üzerinde çalıştığını belirtirken, ara sahneler,sinematikler,genel oynanış özellikleri gibi pek çok konuda Rockstar’a katkıda bulunduklarını belirtmiş. Yine stüdyonun ünlü serisi Mafia’nın yeni oyunu […]

07.03.2012 | mrcappola

2K Czech geliştirici stüdyonun çalışanlarından birinin VG247’ye yaptığı açıklamaya göre, stüdyo şu sıralar Mafia III ve GTA V üzerinde sıkı bir çalışma içerisindeymiş.

Stüdyo çalışanı 2K Czech’in neredeyse 1 yıldır Grand Theft Auto V üzerinde çalıştığını belirtirken, ara sahneler,sinematikler,genel oynanış özellikleri gibi pek çok konuda Rockstar’a katkıda bulunduklarını belirtmiş.

Yine stüdyonun ünlü serisi Mafia’nın yeni oyunu Mafia III’ün de yolda olduğunu belirten stüdyo çalışanı, herhangi bir tarih veya platform adı vermezken, Microsoft’un yeni nesil konsolu ile ilgili de önemli bir açıklamada bulunmuş ve Microsoft’un Durango kod adlı yeni nesil konsolunu Londra’daki konferansta gördüğünü belirtmiş.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!