-->
Yeni Xbox Konsolunun Kod Adı ‘Durango’

Yeni nesil konsollar ile ilgili söylentiler devam ederken, Kotaku sitesi sağlam kaynaklardan aldığı bir bilgi doğrultusunda yeni Xbox konsolunun kod adını açıkladı. Kotaku sitesinin birden fazla kaynaktan doğruladığı hatta Microsoft’a yakın kaynaklardan edindiği bilgiye göre Xbox konsolunun kod adı Durango’ymuş. Durango, Meksika’nın özğürlüğü temsil eden 31 eyaletinden bir tanesinin ismi. Bu sadece bir kod ismi, […]

17.02.2012 | ulasufuk

Yeni nesil konsollar ile ilgili söylentiler devam ederken, Kotaku sitesi sağlam kaynaklardan aldığı bir bilgi doğrultusunda yeni Xbox konsolunun kod adını açıkladı.

Kotaku sitesinin birden fazla kaynaktan doğruladığı hatta Microsoft’a yakın kaynaklardan edindiği bilgiye göre Xbox konsolunun kod adı Durango’ymuş. Durango, Meksika’nın özğürlüğü temsil eden 31 eyaletinden bir tanesinin ismi.

Bu sadece bir kod ismi, yeni Xbox’ın tam adı değil.Tıpkı Microsoft Kinect’in ilk olarak Project Natal, Dreamcast’in ilk olarak Katana, GameCube’un ilk olarak Dolphin ve Wii’nin de ilk olarak Revolution kod adlarıyla karşılaştığımız gibi.



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!