-->
Yeni Transformers, PC’ye Gelmeyecek

High Moon Studios tarafından geliştirilip, Activision tarafından dağıtımı üstlenilen Transformers: Fall of Cybertron’un PC’lere gelmeyeceği açıklandı. High Moon Studios’un yaptığı açıklamaya göre Transformers: Fall of Cybertron’un PC sürümü ekibin uzmanlık alanı dışında bir platformmuş.Yine oyunun yönetmeni Matt Tieger’da konuyla ilgili olarak ‘Bir tane odak noktası olması daha doğru olacak,PC’ye oyun çıkarmanın çok zor değil fakat […]

17.02.2012 | mrcappola

High Moon Studios tarafından geliştirilip, Activision tarafından dağıtımı üstlenilen Transformers: Fall of Cybertron’un PC’lere gelmeyeceği açıklandı.

High Moon Studios’un yaptığı açıklamaya göre Transformers: Fall of Cybertron’un PC sürümü ekibin uzmanlık alanı dışında bir platformmuş.Yine oyunun yönetmeni Matt Tieger’da konuyla ilgili olarak ‘Bir tane odak noktası olması daha doğru olacak,PC’ye oyun çıkarmanın çok zor değil fakat gerçekten farklı,daha açık olarakta söylemem gerekirse uzmanlık alanımızın dışında’ açıklamasında bulundu.



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.