-->
Yeni Transformers, PC’ye Gelmeyecek

High Moon Studios tarafından geliştirilip, Activision tarafından dağıtımı üstlenilen Transformers: Fall of Cybertron’un PC’lere gelmeyeceği açıklandı. High Moon Studios’un yaptığı açıklamaya göre Transformers: Fall of Cybertron’un PC sürümü ekibin uzmanlık alanı dışında bir platformmuş.Yine oyunun yönetmeni Matt Tieger’da konuyla ilgili olarak ‘Bir tane odak noktası olması daha doğru olacak,PC’ye oyun çıkarmanın çok zor değil fakat […]

17.02.2012 | mrcappola

High Moon Studios tarafından geliştirilip, Activision tarafından dağıtımı üstlenilen Transformers: Fall of Cybertron’un PC’lere gelmeyeceği açıklandı.

High Moon Studios’un yaptığı açıklamaya göre Transformers: Fall of Cybertron’un PC sürümü ekibin uzmanlık alanı dışında bir platformmuş.Yine oyunun yönetmeni Matt Tieger’da konuyla ilgili olarak ‘Bir tane odak noktası olması daha doğru olacak,PC’ye oyun çıkarmanın çok zor değil fakat gerçekten farklı,daha açık olarakta söylemem gerekirse uzmanlık alanımızın dışında’ açıklamasında bulundu.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!