-->
Yeni Dövüş Oyunu ‘Girl Fight’ Duyuruldu

Microprose ve Kung Fu işbirliği ile geliştirilen Majesco Entertainment’in de dağıtımcılığını üstlendiği yeni dövüş oyunu Girl Fight duyuruldu.İsminden de anlaşılacağı gibi oyundaki tüm karakterler bayan,sıcak ve seksi bir beat-em-up özellikli kızlar… Majesco Entertainment tarafından yayınlanacak Girl Fight ,Xbox Live ve PlayStation Network deyer alacak.Yapımcı firmanın açıklamasına göre tekmelerin havada uçtuğu ve saçların havalandığı bir dövüş oyunu bizleri bekliyor.Girl Fight ayrıca […]

15.02.2012 | ulasufuk

Microprose ve Kung Fu işbirliği ile geliştirilen Majesco Entertainment’in de dağıtımcılığını üstlendiği yeni dövüş oyunu Girl Fight duyuruldu.İsminden de anlaşılacağı gibi oyundaki tüm karakterler bayan,sıcak ve seksi bir beat-em-up özellikli kızlar…

Majesco Entertainment tarafından yayınlanacak Girl Fight ,Xbox Live ve PlayStation Network deyer alacak.Yapımcı firmanın açıklamasına göre tekmelerin havada uçtuğu ve saçların havalandığı bir dövüş oyunu bizleri bekliyor.Girl Fight ayrıca ESRB tarafından olgunlar için yani yani “M” olarak derecelendirilmiştir.Daha fazla bilgi için oyunun facebook sayfası olan www.facebook.com/girlfightgame adresini ziyaret edebilirsiniz.

İşte oyunun özellikleri:

Dövüş Stilleri ve Karakter Seçenekleri : Oyuncular,her biri kendi mücadele tarzı ile geniş bir yelpazede yer alan farklı savaşçılardan seçim yapabiliyor.Ayrıca oyuncular onların savaşçı görünümü ve yeteneklerini özelleştirerek kendi deneyimlerine oluşturabiliyor.

Unlockables ve Özelleştirme : Oyuncular kendilerini ispat ederek oyunda ilerledikçe,karakterlerini özelleştirmek için unlockables sağlam bir set bulacaklar ve ringlerin en ölümcül bayanını oluşturmak için yeni içeriklere sahip olacaklar. Puanlar,yeni karakter skinleri, daha çeşitli yetenek ve codex kilidini açabilir.

Arena: Girl Fight’ta artırılmış gerçeklik yapıları ile dolu, pek çok farklı alanlarda sanal dünya çapında oyuncular yer alıyor. Savaşın kasıp kavurduğu,tahrip olmuş  San Francisco’da yıkılmış moloz döküm binalar, kurgusu bulanık gerçeklik ve sanal arenalar.

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!