-->
Yakuza: Dead Souls’un Tanıtım Bülteni

Eskiden Of The End Olan Şimdi Dead Souls Olarak Karşınıza Çıkıyor  SEGA, 2012’de Çıkacak Olan Yakuza: Dead Souls İle Tokyo’nun Red Light District Bölgesine Undead Belasını Getiriyor!  LONDRA VE SAN FRANCISCO  – SEGA® Europe Ltd. ve SEGA® of America, Inc. merakla beklenen Yakuza the End’in 2012 Mart ayında Batı ülkelerinde piyasaya çıkacağını duyurmuştu. İsmi ‘Yakuza: […]

10.02.2012 | mrcappola

Eskiden Of The End Olan Şimdi Dead Souls Olarak Karşınıza Çıkıyor

 SEGA, 2012’de Çıkacak Olan Yakuza: Dead Souls İle Tokyo’nun Red Light District Bölgesine Undead Belasını Getiriyor! 

LONDRA VE SAN FRANCISCO  – SEGA® Europe Ltd. ve SEGA® of America, Inc. merakla beklenen Yakuza the End’in 2012 Mart ayında Batı ülkelerinde piyasaya çıkacağını duyurmuştu. İsmi ‘Yakuza: Dead Souls’ olarak değiştirilen bu ikonik Japon serisi PlayStation® 3’e özel olarak çıkacak ve yepyeni bir mini-oyun olan Pachislot’u içerecek!

Yakuza: Dead Souls, Yakuza’yı zombi sürülerince saldırı altındaki Tokyo’nun ünlü Red Light District bölgesi Kamurocho’ya götürüyor. Oyuncular yalnızca zombi orduları ve birbirinden güçlü mutantlarla karşılaşmakla kalmayacak, Japon yeraltı dünyasının acımasız yüzüyle de tanışacaklar. Serinin dört sevilen karakterinin gözlerinden oynayacağınız oyunda ittifakların hızla değişmesine, dost ile düşman arasındaki ayrımın ortadan kayboluşuna şahit olacaksınız. Zombilerin kötü olduğunu düşünüyorsanız bir de Yakuza ile tanışın!

“Batıda oyuncuların Yakuza’yı ne kadar çok sevdiklerini biliyoruz, serinin en son ve en iyi oyunu Dead Souls ile Japon versiyonuna en yakın deneyimi yaşamalarını sağlayacağız.”– diyor SEGA Pazarlamadan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Gary Knight.

Yakuza: Dead Souls, Yakuza serisinde ilk kez silahlı çatışmaları içerecek, tabancalardan makineli tüfeklere, roketatarlara kadar bir çok silahı düşmanlarınıza karşı kullanabileceksiniz. Zombilerden daha korkunç şeylerle karşılaşma ihtimaline karşı cephanenizi idareli kullanmayı unutmayın. Bir Yakuza oyununun tüm derinlik ve hikayesine sahip olmasının yanı sıra önceden oynanamayan iki karakter Ryuji Goda ve GoroMajima’yı içeren  Yakuza: Dead Souls’u beklediğinize değecek.

 

TANITIM BÜLTENİ



Popüler Haberler


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!


Uzun zamandır beklenen bilimkurgu temalı açık dünya aksiyon RPG’si Star Citizen’ın PC sistem gereksinimleri nihayet güncellendi!


NVIDIA’nın bulut oyun platformu GeForce Now (Game+), Nisan ayında 10 yeni oyunla kütüphanesini genişletmeye devam ediyor.


Rockstar Games tarafından geliştirilen ve büyük bir merakla beklenen Grand Theft Auto VI’nın resmi fragmanı Aralık 2023’te yayınlandı.